Back to Basic op vakantie in een Tiny House

Op vakantie in een Tiny House op de Veluwe? Ga back to basic en ervaar nog bewuster de natuur. Op ons park De Zanding is het vanaf eind maart mogelijk! De huisjes zijn compact en knus van binnen en buiten vind je een groot terras om gezellig te barbecueën, of te relaxen. Een extra gevoel van vrijheid, even niet bezig zijn met consumeren en alledaagse dingen. Volledig genieten van je vrije tijd en van elkaar, midden in de natuur.

Jezelf zijn en relaxed genieten staan centraal

Met een paar goede vrienden een weekje er tussenuit in de natuur, de barbecue aan en een biertje drinken op het terras? Dan wil je geen tijd verspillen aan het opzetten van een tent, maar liever genieten van de tijd voor elkaar. Ook hoef je niet teveel spullen mee te nemen, want back to basic in een klein huisje, doet dit er even niet toe! De Tiny House geeft het gevoel van avontuur zonder het gemak en de comfort van een huisje op te geven. Het gaat niet om de grootte of luxe van je huisje, maar om de vakantie die je beleeft!

Tiny House vakantie Veluwe

Hoe zien onze Tiny Houses er uit?

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar hoe onze Tiny Houses er uit zien. Het zijn compactere versies van de chalets die Droomparken door al hun parken heeft staan. Zo’n 22 tot 28 m² huis en een flink terras ervoor, waardoor buitenleven centraal staat. Het idee: meer eenvoud voor meer mentale vrijheid ofwel ruimte voor zelfontplooiing, je gezin, vrienden en verbinding met de natuur.

Een quote van Marco Budding (Directeur Marketing): “De Tiny Houses geven meer ruimte om te genieten van de natuur, vrienden, functionaliteit en natuurlijk: genieten van het leven.”

Wegdromen in een klein huisje

De eerste Tiny Houses worden in eind maart 2017 in Droompark De Zanding, gelegen op de Veluwe, gebouwd. Ze zijn beschikbaar om te huren in alle seizoenen, want naast klein en fijn zijn de Tiny Houses ook nog eens zeer goed geïsoleerd. Dus verlang jij naar de rust en vrijheid waar je het meeste naar verlangt in een vakantie? Houd droomparken.nl dan in de gaten, want vanaf eind maart kun jij je vakantie vieren in een Tiny House!

Ben je benieuwd naar de ervaring van de eigenaar van een eigen recreatiewoning op Droomparken? Lees het interview!

 • Bestaan er mogelijkheden om deze Tiny Houses in Spanje te verkopen ??

  • Marco Budding

   Hallo John, bedoel je dan dat we Tiny Houses in Spanje moeten leveren of juist dat je vanuit Spanje probeert deze woningen in NL probeert te verkopen?
   gr. Marco

   • Hoi Marco , Ik zou graag weten of ze in Spanje al verkocht worden ?Wat de prijzen zijn ?En of weevt.de verkoop kunnen krijgen aan de Costa Blanca ??
    Zonnige groeten , John

  • Marco Budding

   De huizen worden in Nederland prefab gemaakt… er zou dan eea getransporteerd moeten worden naar spanje…

   • Weet je ook prijzen of is er een site ?? Omdat jij veel meer ervaring met parken hebt zou ik best een samenwerking op dit gebied zien zitten voor de Costa Blanca of evt heel Spanje . Heb je skype dan kunnen we eens overleggen . mijn skype naam is costablancagroup