Een chalet huren voor een langere tijd

U wilt beginnen met een grote verbouwing van uw woning, maar zal daardoor voor twee maanden een tijdelijke verblijfplaats moeten regelen. Of uw werkgever wilt dat u voor drie dagen per week in het zuiden gaat werken. Een optie zou kunnen zijn om een appartementje te huren of in een motel te verblijven. Maar misschien wilt u toch de comfort van een eigen woning. Droomparken begrijpt dat dit soort situaties vaker voorkomen dan men denkt. U kunt daarom bij ons een chalet huren voor een langere tijd.

Recreatiewoning huren voor langere periode in heel Nederland

Op zoek naar een recreatiewoning voor langere tijd in Noord-Holland? Of zoekt u een chalet in Zeeland of de Veluwe? Met onze elf parken door heel Nederland proberen wij voor iedereen wat te regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een chalet huren in de parken De Zanding (regio de Veluwe) of Molengroet (regio Noord-Holland). Onze chalets variëren in grootte, exterieur, interieur, stijl, luxe, sfeer.

Chalet-voor-langere-tijd

De praktische voordelen op een rij

Wanneer u bij ons een chalet huurt voor een langere tijd kunt u gebruik maken van een groot aantal faciliteiten die zich op het park bevinden. Zo zijn er altijd een wasserette, een winkel, wifi, activiteiten en speelplekken voor de kids, vergaderfaciliteiten en verschillende sport/fitness mogelijkheden aanwezig. Heeft u een hond? Dan is deze op de meeste parken welkom!

Ontdek de mooie omgeving

Wanneer u voor langere tijd van huis bent, kunt u mooi de gelegenheid aangrijpen om de omgeving te verkennen. Onze parken liggen altijd in een bijzondere omgeving. Dichtbij natuur en cultuur. Ontdekt bijvoorbeeld tijdens uw lange verblijf op Droompark Hooge Veluwe het gelijknamige nationale park. Of bezoek ’s avonds na een lange dag werken of klussen het waterrecreatiegebied Geestmerambacht tijdens een verblijf op Droompark Molengroet.

Recreatie Veluwe

Laat u inspireren

Op onze website kunt u volop inspiratie opdoen. Bekijk onze parken, de verschillende chalets, de faciliteiten en de mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving. Wilt u meer weten over een chalet huren voor een langere tijd? Bel ons dan gerust (088-0551500) of stuur een e-mail (info@droomparken.nl).