Dagdromen in je eigen Buitenhuis middenin de natuur

Tijdens de Dutch Design Week van 2017 hebben wij voor het eerst Het Buitenhuis gepresenteerd. Het Buitenhuis is een eerste stap naar het recreëren van de toekomst. Hier voel je de vrijheid van buiten, met het comfort van binnen. Een spannende zoektocht van architect en ontwerper, met dit vooruitstrevende ‘buiten’ verblijf als resultaat. Dagdroom jij ook straks in je eigen Buitenhuis middenin de natuur?

In het hier en nu

Als je op vakantie gaat wil je dagdromen. Weg van het dagelijks patroon, de digitale drukte, het haasten en het beklemmende binnen. Je wilt je zorgeloos terugtrekken in de natuur, je langzaam onderdompelen in persoonlijke rituelen, aardse warmte voelen en samen of alleen bewust genieten van het hier en nu. Het Buitenhuis is zo ontworpen dat binnen en buiten één worden, waar je omgeven bent met pure materialen en warme kleuren.

Ervaar het zelf

Wil je ook ervaren wat Het Buitenhuis met je kan doen? Het Buitenhuis is nu te bezichtigen op Droompark De Zanding in Otterlo. Kom langs en bekijk het Droomhuis van dichtbij.