Je eigen vakantiewoning in Nederland drie voordelen

Een vakantiewoning als tweede huis in Nederland. Dat heeft zo zijn voordelen, want doordat je niet veel reistijd kwijt bent, kun je zo vaak op vakantie als je maar wil! Naast dat je reistijd bespaart, biedt ons land diversiteit in natuur en cultuur. Ons land kent kustgebied, nationale parken en vele provincies met elk zijn eigen karakter. Lees over de drie voordelen van je vakantiewoning in je eigen land!

1. Bossen, stranden, meren?

Het kan allemaal! Droom je van een vakantiehuis met een prachtige ligging? Grote kans dat je dit in Nederland vindt. Nederland is niet zo groot, en dat heeft een voordeel! Naast kilometers lange kust, kent Nederland ook prachtige Nationale parken.

2. Laat iedereen meegenieten

Hoe heerlijk is het als je vrienden en familie kunnen meegenieten van je tweede thuis. En dan niet allemaal tegelijk, maar precies wanneer zij er zin in hebben. Wanneer jij het niet bewoond kun je het natuurlijk verhuren. Wanneer je een vakantiewoning bij Droomparken bezit, kun je er ook voor kiezen om het door Droomparken te laten verhuren. Een slimme manier om de kosten van je vakantiehuis te minimaliseren.

3. Alles binnen handbereik

Wanneer je kiest voor Nederland, dan geniet een tweede huis op een park, naast dat anderen er van kunnen genieten, meer voordelen. Met de voorzieningen die in een vakantiepark beschikbaar zijn kom je niks te kort. Op een vakantiepark vind je namelijk altijd een supermarkt, fitnessapparatuur en meer handige faciliteiten voor volwassenen en kinderen binnen handbereik. Daarnaast maak je handig gebruik van de service en tref je een woning in een park dan ook altijd keurig schoon en onderhouden aan, daar wordt voor gezorgd!
Benieuwd naar de ervaring van een eigenaar van een eigen vakantiewoning? Lees het interview.

Laat ons park je overtuigen!

Kom je vrijblijvend naar onze inspiratiedagen? Want een inspiratiedag bij Droomparken is het perfecte moment om op zoek te gaan naar jouw perfecte recreatiewoning. En ben je benieuwd hoe je jouw perfecte recreatiewoning vindt? Hier vind je 3 tips voor het kiezen van de juiste recreatiewoning als tweede huis!