Droom Vakantie en Droom Gezondheid

Het hele jaar train je hard voor het ideale figuur. Alleen lijkt het wel of de spieren meteen verdwijnen op het moment dat je een Droompark binnenrijdt. Tijdens je vakantie met Droomparken of tijdens je weekendjes weg in je tweede woning moet je natuurlijk genieten. Maar ontdek met onderstaande tips hoe jij je gezonde lichaam kan behouden en toch kan genieten.

Bewegen tijdens je Droom Vakantie

Vakantie en weekendjes weg draaien om genieten en uitrusten. Genieten van elkaar en genieten van de omgeving. Maar om te genieten en uit te rusten hoef je natuurlijk niet de hele dag te liggen en een boekje te lezen. De Droomparken liggen gelegen in mooie natuurgebieden. Maak een mooie boswandeling of stap op de fiets en kijk naar al het moois wat de Nederlandse natuur jou te bieden heeft. Zo ben je goed bezig. Je bent heerlijk in de buitenlucht waar je van uitrust en die extra vakantiepondjes krijgen geen kans.

Laat de auto staan

Zoals hierboven aangegeven is beweging goed voor je. Maar je hoeft niet perse de auto te pakken om de natuur in te gaan. De vakantieparken van Droomparken staan er namelijk bekend om hun mooie ligging in de natuur. Zit je vlak bij een stad of dorp? Wandel hier dan naartoe en struin daarbij direct door alle smalle straatjes die je onderweg tegenkomt. Dit scheelt je meteen parkeerkosten.

familie-in-bos-droomparken

Start de dag altijd met een ontbijt

Tijdens je droom vakantie moet je nooit je ontbijt overslaan. Ontbijt is namelijk de belangrijkste maaltijd van de dag. Geen zin om zelf ontbijt te maken tijdens je droom vakantie? Zoek dan de brasserie op van jouw Droompark. Want als je goed ontbijt, ben je minder geneigd om de hele dag te snaaien.

Drink genoeg water

Dit is de belangrijkste tip: drink genoeg water. Tijdens het bewegen verliest je lichaam meer vocht dan een normale dag thuis. De vocht die je kwijt raakt moet weer aangevuld worden. Hierdoor houd je je lichaam gehydrateerd en gezond. Ook zorgt water voor een voller gevoel waardoor je minder eet. Zorg dat je tijdens je droom vakantie zeker 3 liter per dag drinkt.

Ook tijdens je droom vakantie kan je dus gezond blijven. En dit zonder veel moeite te doen. Geniet vooral en laat je verrassen door al het moois wat Droomparken jou te bieden heeft.