Op vakantie naar Droompark Beekbergen

Droompark Beekbergen is het ideale vakantiepark voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een plek midden in de natuur. Voor mensen die graag de drukte van de stad even achter zich willen laten en willen wandelen door het bos, fietstochten willen maken over de Veluwe of pittoreske dorpjes willen bezoeken. En er is meer…

Voor iedereen wel iets

Het fijne aan Droompark Beekbergen is toch wel de ligging. Midden in een bosrijke omgeving, maar ook in de buurt van grote steden zoals Arnhem en Apeldoorn. Dit maakt de locatie zeer geschikt voor families en gezinnen met uiteenlopende wensen.

droompark-beekbergen-zwijntjes

Wissel een bezoek aan Burgers Zoo, het Openluchtmuseum of de Apenheul af met een zoektocht naar wilde zwijntjes en herten in het Nationale Park de Hoge Veluwe. Bezoek sprookjesachtige kastelen of ga voor het echte werk en bewonder Paleis het Loo. Wil je een dagje niet zoveel wandelen, stap dan in het langste museum van Nederland en rijd in een stoomtrein door de Veluwe en de Ijsselvallei. En vergeet een bezoek aan de Loenense watervallen niet!

Even helemaal niets

Moe van de uitstapjes? Dan is het tijd om even helemaal niets te doen! Blijf lekker een dag op het vakantiepark en geniet van de compleet vernieuwde wellnessvoorziening. Een heerlijke massage heb je wel verdiend! Voor kinderen is er een overdekt zwembad, diverse speeltoestellen, een tennisbaan en skelterverhuur. Of wat dacht je van een potje Jeu de boules? Sluit de dag af in het pannenkoekenrestaurant of kies voor het Jachthuis. Ons favoriete gerecht is hier de wilde eend. Eetsmakelijk!

Wanneer gaat u naar Droompark Beekbergen?

Zie jij zo’n vakantie ook wel zitten? Bekijk dan de verschillende accommodaties van Droompark Beekbergen en boek je welverdiende vakantie!