Droompark Schoneveld voor een vakantie aan de kust

Droompark Schoneveld ligt in de provincie Zeeland. Het park heeft een camping met maar liefst 5 sterren, is prachtig verzorgd en ligt direct aan zee! Je kunt hier heerlijk genieten van de Zeeuwe rust, de duinen en de gezellige dorpjes. Voor een echte strandvakantie ben je bij Droompark Schoneveld dus aan het juiste adres.

De omgeving van Droompark Schoneveld

Naast wandelen over het schone strand en genieten van de zee, is er in de omgeving van Droompark Schoneveld nog veel meer te beleven. Zo kun je een bezoek brengen aan een van de vele musea of naar een van de pittoreske stadjes in de omgeving gaan. De vestingstad Hulst is een echte aanrader. Door de gerestaureerde poorten kom je de stad binnen, een stad met geschiedenis. Breng een bezoek aan het oude centrum en bekijk de historische monumenten. Of maak een wandeling over de stadswallen.

Het Zeeuwse leven

Droompark Schoneveld ligt naast het dorp Breskens, aan de monding van de Westerschelde. Hier krijg je het gevoel van een Zeeuwse leven met de vissers- en jachthaven. Er zijn viskraampjes te vinden waar je een broodje verse vis zeker eens geprobeerd moet hebben! Naast de dorpjes en de steden biedt de omgeving van Droompark Schoneveld mooie afwisselende natuurgebieden. Deze kun je te voet of per fiets ontdekken. Met FIKS, het fietsknooppuntensysteem, kan je gemakkelijk een eigen route uitstippelen met behulp van verschillende knooppunten.

droompark-schoneveld-strand-vuurtoren

Wat kun je nog meer doen?

Heb jij altijd al eens zeehonden willen zien? Dan moet je dit zeker doen tijdens je vakantie op Droompark Schoneveld. Vanuit de haven van het dorpje Breskens starten er rondvaarten langs zandplaten om zeehonden te spotten. Ook kun je hier vele soorten vogels bekijken. Wil je zeker weten dat je de dieren goed kunt zien? Neem dan een verrekijker mee!
Naast het ontdekken van de mooi natuur biedt Droompark Schoneveld ook sportievere activiteiten. In de all-weather tenniscourt is het altijd mogelijk om een balletje te slaan! Zo kun je naast genieten van je vakantie ook aan je conditie werken. Ook is er een jeu de boules baan en zijn er voor kinderen een skelterverhuur, air trampoline en verschillende speeltoestellen aanwezig. Op en rondom Droompark Schoneveld is meer dan genoeg te doen!

Ben jij niewsgierig geworden naar Droompark Schoneveld? Neem dan eens een kijkje op de website, of breng een bezoekje aan het park!