Droomparken, het leukste vakantiepark voor kinderen

Overdekte zwembaden, speeltoestellen, air trampolines, tennisbanen en speciale game rooms. Dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment dat Droomparken aanbiedt voor kinderen. Maar de echte kracht van de kindvriendelijkheid van Droomparken is het animatieteam. Zij zorgen ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben op onze vakantieparken.

Het animatieteam van Droomparken

Peter Damen is met zijn team verantwoordelijk voor alle activiteiten op de parken. “We hebben een klein team met veel vrijheid. Dit maakt het mogelijk om snel op actuele dingen te reageren en onze creativiteit de vrije loop te laten”, vertelt Peter. “Nu zijn we vooral druk met Sinterklaasactiviteiten, maar we denken ook al na over onze Kerstactiviteiten en hoe we het jaar op Droomparken gaan afsluiten en het nieuwe jaar gaan beginnen.”

activiteiten-voor-kinderen-op-droomparken

Inspelen op trends

Het animatieteam van Droomparken speelt niet alleen in op de bekende feestdagen, maar ook op trends en actuele gebeurtenissen. “Zo liepen er afgelopen zomer ook op ons park meerdere gasten rond met een mobieltje in hun hand, op zoek naar Pokémon. Een paar dagen later hadden we een speciale Pokémon Actie op touw gezet en speurden we samen met een hele groep kinderen en ouders naar de meest speciale Pokémon.”

Out of the box denken

Een andere kracht van het animatieteam is het out of the box denken. “We proberen actuele gebeurtenissen vaak net op een andere manier te benaderen. Zo hebben we tijdens de Olympische Spelen deze zomer geen zomerspelen georganiseerd, maar juist de winterspelen.” Op de meest warme dagen kon je bij Droomparken meedoen met het kampioenschap ruiten krabben en schaatsen. “Kinderen en ouders vonden het fantastisch.”

Het Gouden…

Een terugkerende activiteit op de Droomparken is het zoeken naar een goud voorwerp. “Speurtochten vallen altijd goed in de smaak bij onze doelgroep en daarom hebben we allerlei varianten bedachten op het welbekende eieren zoeken met Pasen. Zo zoeken we met Sinterklaas naar de gouden pepernoot en met oud en nieuw naar de gouden oliebol.”

Op de agenda

Ook de komende periode heeft het animatieteam van Droomparken weer genoeg leuke activiteiten voor kinderen op de agenda staan.
– Sinterklaas: In de weekenden voor 5 december is de goedheiligman op de parken aanwezig en bezoekt de huisjes van kinderen die zich hiervoor hebben aangemeld.
– Kerst: Op Kerstavond wordt er op Droompark Hooge Veluwe en Droompark de Zanding een kerstwandeling gemaakt met een ezel, kameel, os en schapen. Gekleed als herders gaan ouders en kinderen op zoek naar de ster van Droomparken. De avond wordt afgesloten met een bijzonder kerstverhaal.
– Nieuwjaarsdag: Fris en fruitig het nieuwe jaar beginnen? Dat kan op Droompark de Zanding. Hier organiseert het animatieteam een heuse nieuwjaarsduik, met koek en zopie, muziek en andere leuke activiteiten.

Meer weten?

Heb je vragen aan het animatieteam of wil je solliciteren voor een bijbaan bij het animatieteam in de zomer van 2017? Neem dan contact op met: info@droomparken.nl.