Droomparken nu ook in Spanje!

Droomparken nu ook in Spanje!
De zomerdagen vieren op onze Droomparken in Nederland is natuurlijk heerlijk, maar wist je dat er sinds kort ook een Droompark in Spanje is? Je kan hier genieten van de Spaanse zon, prachtige natuur en natuurlijk het strand en de zee. Neem snel een kijkje bij onze nieuwste aanwinst; Hacienda el Sueño!

Droomparken Spanje Droomparken spanje

Een droom aan de Spaanse kust

Het nieuwe Droompark Hacienda el Sueño ligt in Fuengirola, tussen Marbella en Malaga. Hier worden zeer luxe appartementen gerealiseerd waar jij kunt genieten van een heerlijke vakantie. De meeste appartementen hebben uitzicht op zee en de complexen liggen in een prachtig natuurgebied. Maak jij ook jouw Spaanse droom waar? Ontdek de appartementen!

uitzicht hacienda el sueno

Zonnige investering

Het kopen van een tweede woning is een hele investering. Wij snappen dat maar al te goed en helpen jou graag met advies en aankoop. Hacienda el Sueño heeft als residence een officiële woonbestemming waardoor jij kan kiezen of je je appartement wilt gebruikten als woonadres of vakantiebestemming.

Je kan er ook voor kiezen om het appartement te verhuren via Droomparken, een goede investering die een mooi rendement oplevert!

Voel je direct thuis

Op dit Spaanse Droompark worden verschillende appartementen gebouwd die geschikt zijn voor 2 tot 8 personen. Er is dus genoeg ruimte voor het hele gezin of een vriendengroep zodat je samen kunt genieten van een eigen vakantiewoning in Spanje. Alle appartementen hebben een eigen terras of balkon, een eigen berging en een plek in de parkeergarage.

De appartementen hebben een luxe en lichte uitstraling en worden smaakvol ingericht. Samen met onze topstylisten zorgen we ervoor dat het appartement van meubels tot accessoires een aangename luxe uitstraalt. Hierdoor voel jij je direct thuis wanneer je het appartement binnenstapt.

Bekijk de appartementen of vraag meer informatie aan!

Droomparken Spanje appartement Droomparken Spanje appartement

Alles bij de hand

Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk maar één ding: genieten! Wij zorgen ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Zo kan jij lekker genieten aan de Spaanse kust en de leuke dorpen en steden in de buurt ontdekken. Het Hacienda el Sueño resort heeft verschillende faciliteiten die jouw vakantie compleet maken zoals:

0 Meerdere buitenzwembaden
0 Lagune met strand
0 Fitnessruimte
0 Horecagelegenheden
24/7 conciërge diensten

Tip: Voorkom een winterdip en ga tijdens de wintermaanden naar Spanje! Je kan namelijk het hele jaar door genieten van de Spaanse zon op ons Droompark aan de Spaanse kust. Wist je al dat deze regio meer dan 300 zonnige dagen per jaar heeft

Bekijk de hele website voor alle informatie over de appartementen en de faciliteiten