Droomparken krijgt de Warme Douche van Radar

En Droomparken heeft een Warme Douche van Radar gekregen! De uitzendingen van Radar, wie kent deze niet? In het tv-programma Radar van AVROTROS wordt een kritische blik geworpen op consumentenproblemen, waarbij bedrijven worden bewogen om tot een oplossing te komen. Naast het aan de kaak stellen van kritische zaken hebben kijkers van Radar de mogelijkheid om een Warme Douche uit te delen. Een Warme Douche wordt uitgereikt aan een bedrijf dat een goede service heeft verleend en de consument heeft geholpen met het oplossen van een probleem. Een warm compliment dus om te ontvangen. Kijk direct de TROS Radar TV-uitzending terug!

Droomparken in de uitzending van Radar

Bij Droomparken zijn we erg trots dat we vorige zomer van Tros Radar de Warme Douche hebben mogen ontvangen. Zoiets geeft het programma namelijk niet zomaar weg! Een bezoeker van Droompark Maasduinen heeft ons dit grote compliment gegeven in de TV-uitzending. Samen met zijn twee zoons wilde hij vakantie vieren op een van onze Droomparken. Maar helaas ging dat niet volgens plan. Wij hebben ze toen onverwacht en met veel plezier in de watten gelegd, want een vakantie op Droomparken moet natuurlijk wel een droom blijven! Deze service is gewaardeerd in de Radar TV-uitzending!

maasduinen-warme-douche-radar

Waarom een Warme Douche?

Wat heeft Droomparken nou eigenlijk gedaan om deze Warme Douche van Radar te mogen ontvangen? Een gezin kwam aan op de camping en kreeg een ruime standplaats toegewezen. Bij het opzetten van de vouwwagen begon helaas de nachtmerrie al. Zeker niet iets wat de bedoeling is als je op vakantie gaat naar Droomparken. Bij het openen van de eerste klep merkte het gezin gelijk dat er iets mis was. De vouwwagen was compleet beschimmeld. Samen gingen ze naar de receptie, in de hoop op een goede routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde kampeerwinkel. De receptioniste van Droomparken dacht goed mee en in plaats van het printen van een routebeschrijving had ze een veel beter plan op haar radar. Het gezin een echte droomvakantie bezorgen, zoals het hoort!

Geluk bij een ongeluk

Het gezin had het geluk dat er een huisje vrij was voor de periode dat ze op Droomparken zouden verblijven. En na kort overleg met de baas mocht het gezin zich settelen in het huisje. Het mooiste gedeelte van dit verhaal? Verblijven in het huisje zonder kostenberekening! Er was al betaald voor de kampeerplek, maar de bijkomende kosten werden niet verrekend door Droomparken. Het gezin vond dit zo’n goede daad van onverwachte service dat ze het waard vonden om de Warme Douche van Radar in te schakelen!

Een droomvakantie op Droomparken

Bij Droomparken doen we ons best om van elke vakantie een droomvakantie te maken. En wat daarbij erg belangrijk is, is natuurlijk onze service. Wij zijn enthousiast over het feit dat bezoekers dit zien en waardering uiten in de TV-uitzending.

Wil jij deze service zelf ervaren? Kom gerust eens sfeer proeven in een van onze Droomparken!