Hoe voorkomt Droomparken slechte service?

Dit doen we door het onderwerp service centraal te stellen in onze eigen trainings Academie. En natuurlijk doen we dit op nog veel meer manieren! Onze Academie is een opleidingscentrum voor zowel vaste medewerkers als mensen die door ons worden ingehuurd. We bieden trainingen aan onze medewerkers om ervoor te zorgen dat jij als bezoeker, gast of eigenaar een fijne beleving en goede service ontvangt. Zo voorkomt Droomparken slechte service!

Optimale beleving en service

De insteek van de Droomparken Academie is: een optimale service en beleving voor jou als parkgast! Hoe bereiken wij dat je graag terugkomt en voorkomt Droomparken slechte service? Dit thema staat continu centraal in onze trainingen.

Even voorstellen

Jillian is accountmanager en houdt zich bezig met het verkoopproces van vakantiewoningen voor Droomparken. Ze is inmiddels 1 jaar werkzaam bij Somnium Recreatie, de exclusieve verkoper van recreatiewoningen op alle Droomparken locaties. Jillian is een van de deelnemers van onze workshops en legt hieronder uit hoe de Academie kan helpen aan het verlenen van de beste service en het voorkomen van slechte service.

DroomParken Academie

Droomparken Academie

Inmiddels heeft ze diverse workshops gevolgd via de Droomparken Academie. De workshops variëren van een grondige introductie over het bedrijf tot vakgerelateerde workshops. Ze deelt haar ervaring met de Academie en hoe deze bijdraagt aan de hoogst mogelijke service die we aan klanten bieden.

Bijzondere leerervaring

Jillian heeft het afgelopen jaar, zes trainingen gevolgd. Een bijzondere leerervaring is haar zeer goed bijgebleven. Direct na de gevolgde ‘perspectief’ workshop, over het creëren van Droomparken Fans, merkte ze dat de nabeschouwing net zo belangrijk is als de workshop zelf. Leren van elkaar was voor haar een bijzonder prettige leerervaring.

“Heel goed was, toen we na de perspectief workshop nog wat hebben gegeten en met elkaar in gesprek gingen over het trainingsonderwerp. Je wisselt ervaringen uit om samen aan de organisatie te kunnen bouwen. Je krijgt er nieuwe inzichten van. Je gaat echt met  elkaar in gesprek over bijvoorbeeld klantbeleving.”

“Het is goed om van anderen te horen hoe een ander iets ervaart. Iedereen is verschillend.“ Zo heeft ze zelf al jarenlang werkervaring opgedaan in hospitality. ”Toch is het ook leuk en erg leerzaam om van anderen te horen hoe zij hospitality beleven!”

We kijken uit naar vele leerzame jaren waar service en een fijne beleving voor jou altijd voorop staan! En mocht je benieuwd zijn naar onze service, neem dan eens een kijkje op ons forum!