Droomparken steunt Amsterdam City Swim

Droomparken steunt Amsterdam City Swim, het zwemevent op 3 september 2017! Wij vinden het namelijk belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de strijd tegen de zenuwziekte ALS. Er is nog steeds veel wetenschappelijk onderzoek nodig naar de oorzaak van deze genadeloze ziekte en samenwerking met het bedrijfsleven is ontzettend belangrijk in de strijd tegen de zenuwziekte ALS.

Waarom wij Amsterdam City Swim steunen

“Wij zijn er ons ervan bewust dat het niet iedereen is gegeven om onbezorgd te genieten in een van luxe recreatiewoning op een vakantiepark. Er is nog steeds veel wetenschappelijk onderzoek nodig naar de oorzaak van deze genadeloze ziekte. Op deze manier helpen wij graag dit unieke evenement mogelijk te maken om samen de strijd tegen de zenuwziekte ALS voort te zetten, samen komen we verder!”, aldus algemeen Directeur, Kees Griesdoor.

Een officieel moment

Afgelopen vrijdag (9 december), hebben wij tijdens de Masters of LXRY beurs in de RAI, samen met de Stichting Amsterdam City Swim, de sponsorovereenkomst officieel ondertekend. “Omdat de Masters of LXRY zo gericht is op materiele luxe zaken vonden wij het een goed moment om juist daar stil te staan bij het feit dat een onbezorgd bestaan in luxe niet iedereen gegeven is wanneer je getroffen wordt door deze vreselijke ziekte”, legt Marco Budding, marketing directeur bij Droomparken, uit.

Deelnemers Amsterdam City Swim

Betrokkenheid bij onze gasten en collega’s

“We zochten een initiatief waarbij wij ook onze gasten en medewerkers mee konden activeren. Met dit initiatief hopen wij dan ook dat er veel collega’s mee gaan doen aan de Amsterdam City Swim. Daarnaast kan ons animatieteam op de parken ook goed aanhaken op dit evenement. Ieder park heeft namelijk wel een zwembad of open water waarin wij vooruitlopende op de City Swim allerlei activiteiten kunnen ontplooien rondom dit thema. De betrokkenheid van onze gasten, eigenaren en medewerkers bij een nieuwe samenwerking was essentieel voor ons. In ACS zien wij hiervoor volop kansen”, aldus Marco.

Zwem jij ook mee?

De Amsterdam City Swim, wordt in 2017 voor de 6e keer georganiseerd. In de vijf voorgaande edities is er ruim 8,5 miljoen euro aan donatie geld bijeengebracht ten behoeve van de strijd tegen ALS. Zin om zelf een duik te nemen voor het goede doel? Houd dan de website van Amsterdam City Swim goed in de gaten en schrijf je binnenkort in!