Droomparken zet Gelderlanders in het zonnetje

Of het nu een weekendje weg is in Nederland of een verre reis naar het buitenland. Zo af en toe alles achter je laten en op vakantie gaan is voor iedereen belangrijk. Dat weet Droomparken marketing directeur Marco Budding als geen ander. Marco hoefde daarom ook niet lang na te denken wat hij graag als hoofdsponsor van de Giro D’Italia Toertocht als gift wilde aanbieden.

Een gratis weekend Droomparken

“Als hoofdsponsor hebben wij alle 21 gemeenten waar de Giro D’Italia Toertocht doorheen kwam een vakantiecheque gegeven ter waarde van een weekend weg voor vier personen”, legt Marco uit. De opdracht voor de verschillende gemeenten was om iemand te selecteren die een vakantie heeft verdiend. “Zo kunnen we samen deze persoon in het zonnetje zetten.”

Toertocht-Giro-dItalia-DroomParken

Een echte fietsfanaat

De gemeente Zevenaar heeft inmiddels fietsfanaat Jennie Hoogeveen blij gemaakt met deze bijzondere prijs. Jennie werd gekozen uit alle deelnemers aan de FietsTelWeek. Een succesvolle telactie waarbij de deelnemers zoveel mogelijk fietskilometers moesten registreren via de Fietstel-app. “Leuk om te zien dat de gemeente Zevenaar heeft nagedacht over een geschikte winnaar voor onze prijs. Het past op deze manier mooi bij onze sponsoractie.”

Winnaar actie Droomparken Giro d'Italia Toertocht

Een extra cadeautje

“We weten nog niet voor welk park Jennie gaat kiezen, maar mocht ze ook tijdens haar weekendje weg willen fietsen, dan regelen wij natuurlijk een stel fietsen voor haar én een mooie route door de omgeving.”, aldus Marco.