Wat een ervaring! Droomparken zwom mee met de Amsterdam City Swim 2017

Al meerdere jaren steunen we de Amsterdam City Swim. En ook dit jaar waren we er weer bij. We besloten naast het maatschappelijke sponsorschap ook mee te zwemmen! Afgelopen weekend zwom Droomparken mee met het gigantische zwemevent! Een aantal van onze medewerkers, woningeigenaren en relaties sprongen in het diepe voor ALS.

Zwemmen in de Amsterdamse grachten

Met maar liefst vier teams van Droomparken en duizenden andere zwemmers, doken we in de Amsterdamse grachten. Het startschot werd gegeven door bekend oud-voetballer, Fernando Ricksen, die zelf ook ALS-patiënt is. Het was prachtig weer en duizenden mensen moedigden ons aan langs het twee kilometer lange parcours. Dat maakte het zwemmen een stuk aangenamer. Het was voor ons Droomparken team dan ook een prachtige ervaring om op deze manier ons steentje bij te kunnen dragen.

Een happening die je niet wilde missen

Naast het zwemmen was er voor het publiek ook veel te zien. Er waren DJ’s aanwezig en er was muziek langs het parcours. De sportieve beats hielpen alle zwemmers nog een laatste energiestoot te geven om de finish te behalen. Ook was Droomparken zichtbaar met een modelwoning van een Tiny House! Hierin konden het publiek van het zwemevent en geïnteresseerden een kijkje nemen. Om een indruk te krijgen van hoe de Tiny Houses vakanties eruit zien in een kleiner vakantiehuis, met meer ruimte om te genieten van elkaar.

Amsterdam_city_swim_droomparken_zwemteam_2017

Als maatschappelijke sponsor trots op de prestatie

Dit jaar werd de Amsterdam City Swim voor de zesde keer georganiseerd en is er een recordbedrag bij elkaar gezwommen. In totaal is er maar liefst 1,7 miljoen euro bijeengebracht waaronder een substantieel bedrag van Droomparken als maatschappelijk sponsor van de ACS.

Wil jij ook bijdragen?

De Amsterdam City Swim is er voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan Stichting ALS Nederland en die van zwemmen houdt. En, ook al zit het zwemevent erop, je kunt nog steeds doneren voor ALS Nederland tot en met 30 september via ACS.