Een vakantiewoning als duurzame investering

Heb je altijd al gedroomd van een tweede huis? Een plek waar je je vrije tijd kunt doorbrengen en om welverdiend te genieten van het leven? Vakantiewoningen als vastgoed zijn nog nooit zo aantrekkelijk geweest, met dank aan de lage rentestanden.

Je eigen Vakantiewoning als duurzame investering

Wanneer je zoekt naar een duurzaam, fiscaal voordelig en tastbaar beleggingsobject, dan is een tweede woning een goede keuze. Ons mooie maar kleine landje zorgt er voor dat vastgoed schaarser wordt. Daarnaast kunnen de kosten in je investering flink omlaag gebracht worden door de woning te verhuren.

Voordelen van je investering op een rij

Door verhuur een snelle terugverdientijd
Toenemende vastgoed schaarste
Fiscale voordelen

Wat wordt jouw volgende belegging?

Met een brede keuze aan locaties, omgevingen en selectie aan woningen is er voor elke smaak een juiste keuze. Wat dacht je van een tweede huis in de dichte bossen en rijkgevulde natuur in het hartje van Nederland? Ben je helemaal weg van een huisje aan het water? Op onze parken is meer mogelijk dan je denkt.
Genieten van de heerlijke luchten, stranden en duinen? Dan is een huisje gelegen aan zee iets voor jou. En wie houdt er niet van bourgondisch genieten, echt iets om te doen in het zuiden van ons land. Je eigen vakantiewoning in Nederland, begint het al te kriebelen?

Neem een kijkje in onze Cube vakantiehuizen;

 

Wil je eens een nachtje proefslapen?

Krijg je al zin om eens sfeer te proeven? Kom dan naar de open dagen van Droomparken! Het is de perfecte tijd om eens te kijken naar een mooie locatie voor je tweede woning. Of wat dacht je van een nachtje proefslapen? Ook dat kan!