Doe je eerste Droompark ervaring op tijdens onze Inspiratiedagen

Voel jij de vakantiekriebels ook al in je buik? Wil je tijdens de meivakantie, in de zomervakantie of zomaar tussendoor een weekend of weekje weg, maar weet je nog niet naar welk vakantiepark in Nederland? Of wil je een vakantiehuis kopen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor je! Stil nu alvast je vakantiekriebels met een leuk dagje uit en doe je eerste Droompark ervaring op tijdens een van onze inspiratiedagen.

Beleef het zelf!
Tijdens onze Inspiratiedagen is er van alles te doen. Je kunt gebruik maken van al onze faciliteiten, er is entertainment voor de kinderen, je kunt verschillende huisjes bezichtigen, vragen stellen aan onze medewerkers en genieten van hapje en een drankje. Zo ervaar je de sfeer, de service en de woningen op ons park helemaal zelf en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw droomvakantie.

Een eigen vakantiewoning
Ben je opzoek naar een tweede huis? Dan zijn deze Inspiratiedagen ook zeer geschikt voor jou. Want tijdens deze dagen zijn ook onze verkoopadviseurs aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Van het koopproces tot de inrichting en de verhuur van de vakantiewoning. En om een nog beter beeld te krijgen van je tweede huis, staan tijdens de inspiratiedagen speciale interieur wizards voor je klaar om je droomwoning tot leven te wekken.

WanneerWaarActiviteiten
17 en 18 maartDroompark BeekbergenFoodtrucks Festival
24 en 25 maartDroompark De ZandingBoswandeling met een bekende boswachter
30 & 31 maart 1 & 2 aprilDroompark Badhoophuizen en ZuiderzeeEen speciaal Paasprogramma, Experience Dakar Rally en een knuffelboerderij
7 en 8 aprilDroompark MaasduinenTiny Bierproeverij,   Kruisboogschieten parcours en broodjes bakken bij het kampvuur.
14 en 15 aprilDroompark Hooge VeluweWandel- en Fietstochten door het Nationale Park, workshop emailleren. Red Bull Race simulator
21 en 22 aprilDroompark Bad HulckesteijnSloepvaren, vissen met Ymre Gras en zeilboten knutselen.

Meer weten?
Wil je nog meer weten over onze parken weten voordat je op pad gaat? Geen Probleem! Vanaf 17 maart zijn wij wekelijks te zien op zaterdag 14:30 en op zondag om 11:00, op RTL4 in “Droom van een Tweede Huis”.