Een eigen Tiny House kopen: investeren in een vakantiewoning was nog nooit zo leuk!

Heerlijk genieten van je eigen plek waar je de ruimte voelt en waar natuur en ontspanning samenkomen. Wanneer je ervoor kiest om te investeren in een vakantiewoning, dan is het wel zo prettig als je hier niet naar om hoeft te kijken en je extra veel tijd hebt om te genieten! Je eigen Tiny House kopen en laten verhuren is dan de uitkomst.

Als de volledige verhuur voor je geregeld wordt…

Dan hoef jij nergens naar om te kijken. Wel zo gemakkelijk. En zo heb je meer tijd om te genieten. We horen je denken ‘Hoe regelt Droomparken dit dan precies voor me?’. Dit doen we als volgt: Je krijgt van ons inloggegevens zodat je zelf aangeeft wanneer jij in je huis verblijft. Jouw huisje is de rest van het jaar beschikbaar voor verhuur en is boekbaar via onze website.

Voor langere tijd in je eigen Tiny House verblijven?

Dat kan. In een Tiny House kun je niet permanent wonen, maar je kunt er wel voor langere tijd in verblijven. Je mag namelijk 26 weken achtereenvolgens vakantie houden in het huisje. Zo kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld de hele zomer in je eigen Tiny House te verblijven. En dat het verblijven in een Tiny House een energiezuinige optie is, is handig meegenomen wanneer je er voor langere tijd in wilt blijven! Over duurzaamheid gesproken, onze huisjes zijn van natuurlijk en duurzaam materiaal gemaakt, zowel van binnen als van buiten. Door de pelletkachels, hoef je niet met gas te werken. En wist je dat als wij bomen kappen omdat er een woning komt, wij er altijd twee voor terug planten?

tiny-house-kopen-droomparken

Hoe gaat de koop van een Tiny House in zijn gang?

Heel snel! Als jij dat wilt natuurlijk. Want mocht je een Tiny House kopen en de grond huren, dan kan alles binnen een week geregeld zijn. Wanneer je ervoor kiest om de grond te kopen, duurt dit proces iets langer, omdat dit vastgelegd moet worden bij de notaris. De stappen die je doorloopt wanneer je wilt investeren in een vakantiewoning, zijn als volgt:

1. Je zoekt een Tiny House uit op een park naar keuze;
2. Een adviseur neemt je wensen met je door;
3. Je geeft aan of je het huisje wilt verhuren, of dat je alleen voor eigen gebruik kiest;
4. Je hebt je eigen Tiny House gekocht!
Mocht je meer tijd nodig hebben dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Tiny House hottub Maasduinen

Keuzes, keuzes: onze verschillende Tiny Houses locaties

Tsja, voor welk Tiny House ga je nu? Bij Droomparken zijn alle Tiny Houses allemaal zo geplaatst dat er altijd een binnenplaats met een kampvuur is. Op dit moment bieden wij Tiny Houses aan op vijf verschillende Droomparken. Welk park het best bij je past is afhankelijk van je voorkeur.

Bosrijk Limburg

Voor de liefhebbers van een bosrijke omgeving hebben we Tiny Houses op Droompark Maasduinen. Dit park ligt in Limburg, vlakbij Duitse grens, in een heuvelachtig gebied en bevindt zich midden in de bossen. Op dit park is het zelfs mogelijk om met een vriendengroep of familie in een Tiny House cirkel te verblijven!

Rondom de Hoge Veluwe

Verblijf je liever in het bosrijke gebied rondom de Hoge Veluwe? Dan is Droompark De Zanding of Droompark Hooge Veluwe iets voor jou. Het laatstgenoemde park ligt op een steenworp afstand van het Nationale Park de Hoge Veluwe!

Aan het Veluwemeer

Houd jij meer van een beachy omgeving? Dan zijn de Beach Edition Tiny Houses op park Bad Hoophuizen, direct gelegen aan het Veluwemeer, waarschijnlijk meer jouw ding. De ‘beach-edition’ brengt je in de ultieme strandbeleving en daar komt ook nog eens bij dat je diverse watersporten op het park kunt beoefenen.

Dichtbij Amsterdam

Tot slot is het ook mogelijk om onder de rook van Amsterdam te verblijven op Droompark Buitenhuizen. Dit park ligt in natuurgebied Spaarnwoude en ligt op 20 minuten afstand van zowel het strand als de bruisende binnenstad van Amsterdam.

Vertel mij meer hierover

Wil jij meer weten over een eigen vakantiehuis op een van onze Droomparken? Dan sturen we je graag gratis en vrijblijvend een mail met alle informatie op een rij. Zo kun je rustig doorlezen wat de mogelijkheden zijn. Vul het contactformulier in.