Feestdagen om bij weg te dromen!

Vandaag is de kerstvakantie begonnen. Tijd om alles even los te laten en lekker met het gezin te genieten. Op verschillende Droomparken organiseren wij daarom leuke feestelijke activiteiten. Wij hebben een aantal leuke evenementen voor je op een rijtje gezet. Verblijf je tijdens de kerstvakantie op één van de Droomparken? Informeer dan bij het park voor alle activiteiten.

Speciale kerst-inspiratiedagen op Droompark De Zanding

Volgende week organiseren wij de speciale kerst-inspiratiedagen op Droompark De Zanding. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en inspiratie op te doen op ons park. Tijdens deze speciale dagen zijn er verschillende leuke kerstactiviteiten.
Bekijk de verschillende parkfaciliteiten en bewonder onze verhuur- en verkoop accommodaties. Mocht je tijdens deze dagen een keuze maken voor een woning van Droomparken dan verwennen wij je zelfs met een compleet interieur pakket. Samen met onze interieur wizard zoek je dan een stijl uit waar jij lekker bij wilt wegdromen. Meer weten? Bekijk dan onze speciale Droompark De Zanding Kerst-inspiratiedagen pagina.

Waar: Droompark De Zanding
Wanneer: Van 26 dec. (2e Kerstdag) tot en met 29 december tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Brrrr….. koud… De nieuwjaarsduik op Droompark de Zanding

Begin 2018 goed met een frisse nieuwjaarsduik! Op Droompark De Zanding organiseren wij op 1 januari 2018 om 11:00 uur de nieuwjaarsduik. Het inschrijfgeld bedraagt €2,50 en komt geheel ten goede aan het goede doel van KiKa.
Schrijf je in voor de nieuwjaarsduik!

Waar: Droompark De Zanding (om 12:00 uur luidt het startschot.)
Wanneer: Maandag 1 januari 2018

Kerstmarkt op Droompark Beekbergen

Op 23 december is er van 14.00 tot 22.00 uur een sfeervolle kerstmarkt met meer dan 100 kramen, leuke kinderactiviteiten waaronder een wintercircus met vuurspuwer, een gezellig horecaplein en live muziek! Kies hier meer over de kerstmarkt in Beekbergen?

Waar: Droompark Beekbergen
Wanneer: Zaterdag 23 december 2017

Oud & Nieuw vier je natuurlijk op één van de Droomparken

Verblijf je tijdens Oudjaarsavond op een Droompark? Kijk dan of er een speciale Oud & Nieuw viering is in het park waar je verblijft. In verband met de veiligheid en om niet tot last te zijn naar medegasten, is het niet toegestaan dat onze gasten zelf vuurwerk op de parken afsteken. Maar wat is Oud & Nieuw zonder vuurwerk? Daarom steken de medewerkers van Droomparken, speciaal voor de mensen waarvoor Oud & Nieuw zonder vuurwerk ondenkbaar is, om klokslag 12 uur 2018 prachtig siervuurwerk af.

Kijk op de Droomparken website welke parken er deelnemen.