Hacienda el Sueño update juni 2020

 Spanje is, zoals u weet, een van de eerste landen van Europa waar de lockdown ingevoerd is en het is ook een van de eerste landen die de lockdown achter zich gelaten heeft. De meeste gevallen van het virus zijn geregistreerd in het noorden van Spanje en in de grote steden Madrid en Barcelona. Andalusië en de Costa del Sol zijn daarentegen niet zo zwaar getroffen door het virus. Aangezien dit gebied populair is bij lokale en internationale reizigers, was het verstandig van de Spaanse overheid om ook hier de maatregelen door te voeren om de verspreiding van het virus te voorkomen.
.
.
Maar we zien nu dat het dagelijkse leven in Spanje weer op gang aan het komen is. Sinds maandag 18 mei zijn de bars, golfbanen, en restaurants weer geopend en zijn ook de meeste winkels weer open. Belangrijke toeristische attracties zoals “Caminito del Rey” gaan weer open, maar zijn wel alleen toegankelijk op reservering. Sinds maandag 1 juni zijn winkelcentra, bioscopen, en hotels weer open en kunnen we ook weer naar het strand en de boulevard om te genieten van het zonnige weer. De terrassen worden weer gevuld met mensen en alles begint weer terug te keren naar het fijne leven van de Costa del Sol.
Vanaf 1 juli gaat het zomerseizoen weer van start en zijn toeristen weer welkom om te genieten aan de Costa del Sol.
.

Ontwikkelingen Hacienda el Sueño

.
De ontwikkelingen van Hacienda el Sueño hebben niet stil gelegen. We hebben de afgelopen periode gebruikt om door te gaan met het voorbereiden van alle veiligheidsmaatregelen en technische werkzaamheden om de gebouwen en gemeenschappelijke ruimtes van fase 1 af te werken.
 .
Daarnaast werken we momenteel ook aan een belangrijk onderdeel van het project: de waterdistributie. In ons project is het duurzaam gebruik van regen- en bronwater van groot belang en daarom investeren we in belangrijke infrastructuur om ervoor te zorgen dat er geen water verspild wordt. Zo zorgen wij er met deze infrastructuur voor dat waterbronnen op de juiste manier gebruikt worden voor onder andere het sproeien van de tuinen en het vullen van de Laguna.
 .
Het leven keert dus weer terug naar de Costa del Sol en daar zijn wij erg blij mee. Komt u binnenkort bij ons project langs? We hopen u snel te mogen ontvangen zodat we u kunnen uitnodigen voor een lunch met heerlijke tapas 🙂
Spaanse Tapas