Hoe vaak per jaar wil jij ertussenuit?

Vind je genieten van je vrije tijd ook zo belangrijk? Wanneer jij wilt even een weekend weg? Hoe lekker zou het zijn om zo vaak als je wilt een lang weekend vrij te nemen en voluit te genieten. Weg van de drukte. En als je er dan toch bent pak je de maandag er ook lekker bij. Of je nu met je partner en kids, alleen met je partner of juist met vrienden gaat. Een eigen vakantiewoning brengt vele mogelijkheden!

Een vakantiehuisje voor jezelf en misschien wel als investering

In je vakantiehuisje ben je natuurlijk niet het hele jaar door. Het is dan ook zeer geschikt om deze te verhuren als je er zelf niet bent. Door het te verhuren maak je veel van de kosten goed. Wil je zelf geen tijd en energie stoppen in het verhuren ervan? Dan doet Droomparken dit gewoon voor je! Een vakantiehuis is een goede manier om te investeren.

Lees verder onder de video:

Het voordeel van een vakantiewoning in Nederland

Het fijne aan een vakantiewoning in eigen land is dat je er lekker snel naartoe rijdt. Je hoeft niet honderden kilometers af te leggen voordat je bij jouw vakantieplek aan bent gekomen. En denk je dat Nederland te kort komt aan mooie omgevingen? Het tegendeel is waar! Heerlijk genieten aan de kust, of juist in een mooie bosrijke omgeving. In Nederland zijn genoeg mooie plekjes te vinden.

Alles voor handen om te genieten

Wanneer je kiest voor een recreatiewoning als tweede huis hoef je niet buiten Nederland te zoeken. Ons mooie landje heeft namelijk voldoende gevarieerde omgevingen om een heerlijke vakantie te hebben. Of je nu sportief aangelegd bent, van bosgebieden of duinen houdt; Nederland heeft het allemaal! ‘s Ochtends heerlijk ontbijten op je eigen terras en daarna binnenshuis ontspannen in de sauna. In de middag winkelen in een nabijgelegen stad om vervolgens de middag af te sluiten met een fijne wandeling. Een avondje thuis eten? Geen probleem, want je vakantiewoning heeft een complete keuken met alles voorhanden! Kliekjes kunnen uiteraard in je vriezer. Net als thuis dus, maar dan met een extra goed vakantiegevoel!

Laat je inspireren

Begint het al bij je te kriebelen? En wil je weten of een eigen recreatiewoning iets voor je is? Kom dan naar onze Droomparken inspiratiedagen in september en oktober op al onze parken en doe hier lekker veel woninginspiratie op. Je kunt binnenkijken in onze woningen, alle faciliteiten op ons park bekijken en natuurlijk al je vragen stellen. Lees ook het interview met de eigenaar van een vakantiewoning van Droompark Bad Hoophuizen, waarin hij zijn Droomparken ervaring deelt.