Een huisje aan zee

Op vakantie naar de Nederlandse kust. Wat is dan fijner dan een huisje aan zee? Heerlijk uitwaaien aan het strand en wandelen door de duinen. Een vakantiepark aan zee is de ultieme locatie voor zowel een rustige als een actieve vakantie!

Een strandvakantie zonder stress

Voor jong en oud is een vakantie aan de Nederlandse kust een feest. Samen zandkastelen bouwen, springen in de golven en tijdens een strandwandeling de sleur van het dagelijks leven volledig achter je laten. Of het nu de warme zonnestralen zijn of de frisse wind. Tijdens een weekend of week aan de kust laad je weer helemaal op. En als je dan ook nog eens overnacht in een mooi huisje aan zee kan je vakantie al helemaal niet meer stuk.

Een ideaal Droompark aan de kust

Bij Droomparken kun je het hele jaar door huisjes aan de Zeeuwse kust huren. Het vakantiepark ligt direct aan de zee, bij een van de schoonste stranden van Nederland. En het strand op vijftig meter van je voordeur is niet het enige voordeel van Droompark Schoneveld. Het is namelijk ook een ideale locatie om meer van Zeeland te zien. Zo kunt u zeehonden spotten in de Westerschelde, je eigen fietsroute uitstippelen met de speciale fietsknooppuntensysteem FIKS, de vestingstad Hulst bezoeken of met de veerboot een dagje naar Vlissingen.

Twee kinderen op het strand

Uitwaaien op het strand wanneer je wilt

Voor echte liefhebbers van het strand heeft Droomparken ook huisjes aan zee te koop. Zo kun je niet een of twee keer per jaar genieten van een heerlijk verblijf aan de kust, maar zo vaak als jezelf wilt. Wat zou jouw voorkeur hebben? Een sfeervolle Veranda woning op 50 meter afstand van het strand of voor de Cube Maximaal aan het rand van het park met uitzicht op het natuurgebied Waterdunen? Droom met ons mee en bekijk hier alle andere opties voor een Tweede Huis op Droompark Schoneveld.

Andere parken dichtbij het strand

Is de Zeeuwse kust te ver weg en zoek je een huisje meer in het noorden van het land? Dan zijn Droompark Molengroet en Buitenhuizen ook prachtige locaties. Iets verder van het strand dan Droompark Schoneveld, maar zeker het bekijken waard.

Veel plezier met het uitzoeken van jouw droomhuisje aan zee!