Hulp bij een vakantiehuis kopen in Nederland

Wie wilt het niet? Een vakantiehuis kopen in Nederland! Maar hoe vind je de juiste woning? Welke regels gelden er voor het aanschaffen van een tweede huis? En wat zijn de voordelen van investeren in een vakantiewoning? Marco Budding, marketingdirecteur Droomparken, en Corine Boon, presentatrice RTL 4, gaan jou daarbij helpen in het nieuwe seizoen van Droom van een Tweede Huis!

Stijgende vraag vakantiehuis kopen in Nederland

“De afgelopen jaren zien we een stijging in het aantal aanvragen van mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een vakantiehuis. Ook het aantal vakantiehuizen dat wij verkopen op onze Droomparken is aanzienlijk gestegen. Door onze ervaring met het verkopen van vakantiehuizen kunnen we goed helpen bij dit proces. En wat is er mooier om in een keer een groot publiek hierbij te helpen door middel van een televisieprogramma”, aldus Marco Budding.

Droom van een tweede huis opnames

Advies van verschillende experts

In het tv-programma krijgen de geïnteresseerde kopers naast de hulp van Marco Budding ook advies van andere experts. “De locatie van een vakantiehuis kopen is erg belangrijk en daar help ik de potentiële kopers vooral bij. We gaan verschillende Droomparken af en ontdekken de omgeving. Maar er komt natuurlijk meer bij kijken. Daarom gaan we in gesprek met hypotheekadviseurs en aankoopmakelaars. We begeleiden geïnteresseerde kopers altijd van begint tot het einde en niet alleen tijdens het televisieprogramma. Dit doen wel voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een vakantiehuis op een Droompark.”

Droom van een Tweede Huis

Geïnteresseerd in vakantiehuizen die te koop staan op een Droompark in Nederland? Neem dan gerust eens een kijkje in ons aanbod van vakantiewoningen. Kom voordat je een huis gaat kopen eens ‘proberen en logeren‘. En doe inspiratie op tijdens het kijken van de voorjaarseditie van ‘Droom van een Tweede Huis’ vanaf 18 maart elke zaterdag om 17.00 uur op RTL 4.

Droom van een tweede huis presentators

Vragen over een vakantiehuis kopen in Nederland?

Benieuwd of u uw droom van een vakantiehuis kopen in Nederland uit kunt laten komen? Onze experts staan altijd voor u klaar! Neem geheel vrijblijvend contact op met onze aankoopadviseurs door te bellen naar 088-0551500. Of stuur een mail naar: info@droomparken.nl.