Op welk vakantiepark vind je jouw ideale vakantiehuis aan het water?

Ben je ook zo gek op het water? Of is vissen je favoriete vakantiebezigheid? Dan is een vakantiehuis kopen of huren aan het water een echte uitkomst. Zo kun je lekker vaak van het water genieten. Op welk Droompark staan nu eigenlijk de mooiste waterwoningen? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Bad Hulckesteijn, vakantiehuis aan het water van het Nijkerkernauw

Direct gelegen aan het water van het Nijkerkernauw, staat je vakantiehuis hier op een prachtlocatie midden op de Veluwe. De ideale ligging voor een dagje watersport of een dagje strand. De kleine zandstrandjes zijn ruim en overzichtelijk, zodat een dagje strand met kinderen prima te doen is! Het water is vrij ondiep en als watersportliefhebber kom je hier helemaal aan je trekken. Ook heb je op dit park een schitterend uitzicht over de polders van Flevoland en is er volop gelegenheid om te vissen.

Vanaf midden september kun je naast een vakantiehuis huren, ook je eigen vakantiehuis kopen op dit park want dan start verkoop van vakantiewoningen direct aan het water. Je kunt de vakantiehuizen alvast bekijken op onze inspiratiedagen in september en oktober!

Badhoophuizen, vakantie vieren aan het Veluwemeer

Op Droompark Badhoophuizen, gelegen op de Veluwe, staat je vakantiehuis aan een natuurmeer. Erg fijn om lekker dicht bij het water te vertoeven. En naast dat je vakantie viert aan het water, leent dit park zich ook als de ideale uitvalsbasis voor vele fiets uitstapjes langs het Veluwemeer.

Vakantiepark waterwoningen l Droomparken

Maasduinen, gelegen aan een meertje

Hier staat je vakantiehuis aan het water dichtbij een vismeertje. En aan de rand van dit park Maasduinen vind je een prachtige ven die omgetoverd is tot een natuur zwemgelegenheid met een zandstrand. In het zwemwater kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op de diverse speeltoestellen.

De Zanding, met eigen visvijver op het park

Vakantiepark De Zanding biedt je een vakantiewoning met eigen visvijver nabij. Daarom is dit de ideale plek voor een visvakantie. Het park heeft namelijk zijn eigen visvijver! Het vakantiepark is midden op de Veluwe gelegen en je kunt hier heerlijk genieten van een hapje eten aan het water, omdat het restaurant direct aan het water gelegen is.

Een vakantiehuis aan het water: ideaal voor een visvakantie

Ben je als visser tijdens vakantie helemaal in je element? Op al onze vakantieparken, waar je huis aan of dichtbij het water staat, kun je naar hartenlust vissen. Ook staan alle waterwoningen in een natuurlijke omgeving met vele uitstekende visplekken in de omgeving om te ontdekken. Kijk zelf even van tevoren of je een visvergunning nodig hebt als je ergens wilt gaan vissen. De receptie van elk park kan je hier meer over vertellen.

Droomparken Inspiratiedagen

Ben jij benieuwd hoe deze vakantiehuizen er in het echt uitzien? In de maanden september en oktober kun je op al onze parken vrijblijvend een kijkje komen nemen! Wil jij inspiratie opdoen en rustig bekijken waar je het liefst jouw vakantiehuis aan het water wilt huren of kopen? Kom dan naar onze inspiratiedagen en ontdek alle mogelijkheden. Zo kun je binnen in de huizen kijken, alle faciliteiten op het park en de omgeving verkennen.

Jouw Droomparken ervaring delen?

Heb jij al eens op een van onze parken in een vakantiehuis aan het water verbleven? Of ben je juist benieuwd naar andermans Droomparken ervaringen en tips? Op ons Droomparken forum lees je alle tips en kun je je eigen ervaringen delen.