Inspiratiedagen Droompark De Zanding

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook op de inspiratiedagen! Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een Tweede Huis of een eigenzinnige vakantie! Dit weekend werden dromen werkelijkheid op de inspiratiedagen op Droompark De Zanding.

Kinderactiviteiten

De kinderen hebben hun hart opgehaald bij de vele activiteiten in de tent bij het water. Waar de een zich stortte in het uilenballen pluizen, deed de ander mee aan de kubb-challenge. Wat een liefde voor de natuur was er te vinden aan de knutseltafel! Wij zijn er zeker van dat de vogels deze lente een mooi onderkomen hebben in de getimmerde vogelhuisjes waarin zij kunnen gaan genieten van een heerlijk klaargemaakte vogeltosti.

Foodmarket inspiratiedag
Heb jij de Veluwse jam ook geproefd?

 

Terwijl de kinderen druk in de weer waren met de vele activiteiten, konden de ouders een kijkje nemen bij de local food market. Het zonnetje scheen, de lucht was blauw: wat een prachtig lenteweekend was het voor deze inspiratiedag op Droompark De Zanding!

Onze woningen

Dit weekend boden wij je ook de vrijheid om een kijkje te nemen in de woningen op het park. Van Tiny Houses tot het buitenhuis: open-huis was het bij veel van onze woningtypen. De robot-maaier van Gardena was druk bezig in de demo tuinen bij onze woningtypen om de toekomst van het tuinieren te presenteren. Daarnaast werd ook ons allernieuwste woningtype opengesteld. De zogenoemde Modus L, waarbij de L niet alleen staat voor de vorm maar ook voor Luxe, had een verrassend wow-effect op het publiek.

 

Modus L Interieur foto Modus L

Ruimte om te chillen

Naast de vele activiteiten was er ook ruimte om even bij te komen: Chillen in een hangmat; relaxen aan het meer of op de mooi aangeklede chillspots op het park. Zowel bij de Tiny Houses, als bij het Buitenhuis knetterde er een vuurtje waar er rondom gezelligheid heerste. De dag werd afgesloten bij de vuurplaats aan het meer waar de marshmallows natuurlijk niet mochten ontbreken!

Marshmallow vuurplaats