Schaatsend de intieme sfeer van een Tiny House ontdekken

Een sjaal om, een muts op en handschoenen aan. Deze winter gingen we nog niet vaak zo naar buiten. Maar wat kan een mooie koude winterse dag soms fijn zijn. We dromen dan ook soms even weg naar de tijd dat we nog met onze ouders dik aangekleed naar een bevroren sloot of plas liepen om te gaan schaatsen. Verlang jij ook terug naar dat moment? Kom dan tot en met 28 februari 2018 naar het Olympische Stadion in Amsterdam en ontdek al schaatsend de intieme sfeer van onze Tiny Houses.

Samen zijn, avonturen beleven en genieten van het moment

De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen, waar sport en entertainment op een unieke wijze samen komen. Een evenement gericht op samen zijn, avonturen beleven en genieten van het moment. Daarom een perfecte plek voor onze Tiny Houses. Want onze kleine huisjes zijn speciaal ontworpen en gebouwd om meer aandacht te geven aan elkaar en aan de natuur.

Schaats- en Curlingclinics volgen of mee doen aan de Charity Skate

Naast recreatief schaatsten in het Olympische Stadion is er nog veel meer te doen tijdens dit evenement. Zo kun je bijvoorbeeld een schaatsclinic van Erben Wennemars, Barbara de Loor of Rintje Ritsma volgen. Of op 10 februari 2018 meedoen aan de Charity Skate. Bepaal tijdens de Charity Skate zelf voor welk doel jij zoveel mogelijk rondjes schaatst en kom daarna lekker uitrusten bij onze Tiny Houses.

Een weekend lang dit gevoel!

Wil jij ook na 28 februari 2018 vaker de tijd nemen voor elkaar en genieten van de natuur. Dan is een weekend weg naar een Tiny House op een van onze Droomparken echt iets voor jou. De woningen zijn 22m2 of 28m2 groot en van alle gemakken voorzien. Je verblijft middenin de natuur, aan een terras met bankjes en een barbecue. Is een weekend of week nog niet lang genoeg? Dan kun je ook je eigen Tiny House kopen.