Investeren in een vakantiewoning?

Investeren in een vakantiewoning

Als belegging wordt dit steeds populairder. Zeker nu de rente die je over je spaargeld ontvangt bij een bank, bijna niets meer is. Wanneer je kiest voor een recreatiewoning op een park als belegging, heeft dit een aantal voordelen. Zo hoef je je niet druk te maken over het werven van gasten en wordt ook de verhuur verzorgd. Ook zitten er fiscale voordelen aan een vakantiewoning als belegging. Daarnaast kan je zelf natuurlijk genieten van je investering!

Eigenaar van een recreatiewoning

Er zijn dus redenen genoeg te bedenken om een eigen vakantiewoning te willen. Extra handig: voorzieningen zoals een zwembad, wellness en supermarkt, zijn op elk Droompark aanwezig. Maar wat levert het nu eigenlijk op, een eigen woning?

Rendement

Als je eigenaar bent van een recreatiewoning, dan creëer je rendement op lange termijn door waardeontwikkeling. Maar ook op korte termijn, zul je door verhuuropbrengsten, merken dat beleggen in een vakantiewoning de moeite waard is. We gaan nog even door, want heb je al gedacht aan de waardestijging van grond? Naast het belastingvoordeel dat je geniet! Meer lezen? Lees dan ook nog eens welke voordelen een eigenaar van zijn eigen vakantiewoning op ons park noemt.

investeren in een vakantiewoning

Inspiratiedagen

Benieuwd hoe onze woningen en het park eruit zien? Vanaf september zijn er weer inspiratiedagen op onze DroomParken locaties! Kom kennismaken met onze parken en de verschillende soorten recreatiewoningen. Ook is er alle mogelijkheid voor het stellen van vragen en om de parken beter te leren kennen.

Logeer en probeer

Interesse in je eigen woning op een van onze vakantieparken? Kom dan eens bij ons ‘logeren en proberen’! In dit arrangement kom je een weekend sfeer proeven en ontdek je welke wensen en eisen je stelt aan een toekomstige vakantiewoning. Ook ontdek je wat er allemaal te beleven is op en rondom het park! De ideale manier om persoonlijk te ervaren of deze investering bij je past.

Informatiepakket Aanvragen

Wil je meer weten over wat een eigen vakantiewoning bij Droomparken? Lees alle tips, voordelen en informatie nog eens rustig door. Vraag gratis en geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan en bekijk wat de mogelijkheden zijn.