Kerstvakantie 2016 vieren op een DroomPark?

Kerstvakantie 2016 staat voor de deur! Tijd om je op de hoogte te brengen over hoe een kerstvakantie op De Hoge Veluwe in Gelderland er nu eigenlijk uitziet! Stel je eens voor, heerlijk vertoeven met het hele gezin, of juist lekker met z’n tweeën, in een luxe chalet. Weg van alle dagelijkse drukte en er even tussenuit in Nederland. Tijd voor elkaar, lekker uitwaaien in de natuur tijdens een heerlijke winterwandeling en geen verplichtingen. Geniet en beleef een heerlijk ontspannen kerstvakantie in 2016!

Kerstvakantie 2016 Droomparken

Dineren in ons restaurant op het park

‘s Avonds kom je, na een stevige boswandeling, weer terug op het park en warm je lekker op in onze luxe wellness. Even opfrissen, en dan is het tijd voor het kerstdiner! Je kunt eerste kerstdag een heerlijk vijf gangen menu eten in het restaurant op ons park! Daarna lekker samen borrelen en de kerst ontspannen doorbrengen met je geliefden om je heen. En extra prettig, geen lange autorit naar huis, maar heerlijk lopend naar je chalet. Hoe fijn en comfortabel kan Kerst 2016 zijn?

Lichtjestocht over de Veluwe

Op kerstavond, zaterdag 24 december, organiseren we een lichtjestocht over De Hoge Veluwe en over ons park De Zanding. Fakkels, versnaperingen en het hele park in kerstsfeer. De aanvang van dit feeërieke spektakel is om 20.00 uur en startpunt voor de tocht is ons restaurant ‘Aan ‘t Strand’ op DroomPark de Zanding. De lichtjestocht is een niet te missen belevenis in de natuur!

Nieuwjaarsduik op de Veluwe

Als de kerstdagen voorbij zijn is het tijd voor een spetterend uiteinde. De volgende dag begint zoals elk jaar, met goede voornemens. Wordt het dit jaar eindelijk tijd voor een nieuwjaarsduik? Op nieuwjaarsdag hebben wij op De Zanding een (unox) nieuwjaarsduik
Het startschot voor de nieuwjaarsduik luidt om 12.00 uur en we verwachten een veel sportievelingen die het nieuwe jaar fris willen beginnen!

Kortom, alle ingrediënten voor een super kerstvakantie 2016 op een DroomPark zijn aanwezig.

Kerstvakantie 2016 weg?

Ook zin om heerlijk comfortabel de kerst door te brengen op ons DroomPark op de Veluwe tijdens Kerst 2016? Je verblijft al een midweek tussen kerst en oud en nieuw, van vrijdag 23 december tot dinsdag 27 december voor 209,- op ons park De Zanding! Bekijk en boek direct een Kerstvakantie Arrangement!