LINDA.tv op Droomparken: Op zoek naar rust in een Tiny House

In ‘Offline’, het nieuwe programma van LINDA.tv, zie je kandidaten die normaal gesproken vastgekleefd zitten aan hun telefoon, afkicken in een rustig vakantiepark van Droomparken. Ze moeten hun mobiel inleveren. Hoe bevalt het leven zonder social media?

Afkicken van je mobiel

Na een strenge selectie stuurt LINDA. de vijf grootste mobiel-verslaafden op LINDA.kamp. Weg van werk en huis. Op zoek naar rust. In het bosgedeelte met Tiny Houses op Droompark De Zanding volgen de deelnemers een actief (buiten) programma. Een deskundige reageert op dat wat gebeurt.

Geen prikkels van buitenaf

Naast pittige workouts, mediteren, samen koken en knus om het kampvuur, zijn er genoeg momenten van ‘verveling’. Want juist daar zal de verslaving opspelen (en zichtbaar) worden. Wat doe je op de momenten dat je normaal je telefoon pakt om de tijd te doden? Hoeveel tijd hou je over voor andere dingen? En wat doet het met je om even helemaal geen prikkels van buitenaf te ontvangen? Het antwoord op deze vragen zie je op 19 oktober in nieuwe programma ‘Offline’.

Droomparken-LINDA.tv

LINDA.tv, om te lachen, snikken of watertanden

Hoe dat de kandidaten afgaat, volg je vanaf deze week via LINDA.tv. Het online video platform waar je de programma’s je doen watertanden, lachen, snikken of alle drie tegelijk. Extra fijn: geen reclameblokken en alle programma’s staan in een overzichtelijke timeline. Het is gratis en je bekijkt de programma’s op desktop, laptop, tablet en natuurlijk mobiel. De LINDA.tv app kun je downloaden via de App Store en Google Play.

Wil jij ook even helemaal offline ertussenuit?

In onze Tiny Houses kom je helemaal tot rust en heb je alle ruimte en tijd voor elkaar. Samen met je vrienden of familie echte quality time in de natuur beleven? Boek dan een ontspannen verblijf in de natuur in een van onze Tiny Houses op Droompark de Zanding. Ben jij al eens in onze Tiny Houses verbleven? Laat je Droomparken ervaring hieronder achter!