Een luxe weekend weg, maar niet in een hotel!

Je hebt mensen die ervan houden om tijdens een luxe weekendje weg verwend te worden in een chic hotel. Én je hebt mensen die wel houden van een luxe weekend weg, maar ook gesteld zijn op hun vrijheid en die meer ruimte om zich heen willen hebben dan op een hotelkamer. Voor deze laatste groep mensen komen wij met dé oplossing: een luxe weekend weg, maar niet in een hotel!

Geen gestress meer!

Een luxe weekendje weg naar een vakantiepark in Nederland. Weg van de drukte, uitwaaien op het strand of een lange wandeling maken door de bossen. Dat is een van de redenen waarom mensen een vakantiepark bezoeken. Maar echt zorgeloos waren deze weekendjes weg nog niet helemaal. Je moet vaak je eigen beddengoed en handdoeken meenemen, je eigen maaltijden bereiden en misschien soms zelfs haasten om op tijd in te checken of uit te checken. Dat is nu bij Droomparken verleden tijd!

De luxe van een hotel in je eigen vakantiehuis

Vanaf 1 januari 2018 biedt Droomparken luxe hotelservice aan op al haar parken en in al haar huisjes. Zo hebben we in de slaapkamers alvast de bedden voor je opgemaakt, in de keuken ligt er een keukenpakket voor je klaar en laat je eigen handdoeken en toiletartikelen gerust thuis. Want ook de badkamer is bij binnenkomst klaar om gebruikt te worden. Kom ’s ochtends ontbijten bij ons uitgebreide buffet en bestel een barbecuepakket voor ’s avonds. We hebben aan alles gedacht om jou te ontzorgen.

Wat we nog meer voor je gaan regelen?

Wil je weten wat we komende maanden nog meer voor jou gaan regelen? Hou dan onze Facebook & Instagram in de gaten. En laat ons weten hoe we van jouw weekend weg een luxe weekend weg maken. Dit kan op ons forum, per email naar info@droomparken.nl of als reactie onder deze blog. We horen graag jouw wensen!