Nazomeren in Nederland

De zomer is heerlijk. Ook in Nederland. Het weer wordt met het jaar beter (of in ieder geval warmer), steeds meer plekken profileren zich als echte toeristenmagneet en de vakantiehuizen worden steeds luxer en aangenamer, wat voor veel mensen een reden is om lekker in eigen land te blijven. Maar wist je dat nazomeren in Nederland ook heerlijk is? Wij nemen je graag mee naar de voordelen van nazomeren in Nederland.

Geen hoofdprijs voor je vakantie

Om met het meest voor de hand liggende voordeel te beginnen: in de nazomer betaal je (veel) minder dan in het midden van de zomer. En dat heeft weer als voordeel dat je voor dezelfde prijs als in het hoogseizoen een stuk langer van je vakantie kunt genieten. Of juist meer te besteden hebt tijdens je vakantie. Helemaal niet verkeerd, denken wij!

Om het weer hoef je het niet te laten

Het weer is net zo lekker, al dan niet lekkerder, als in het hoogseizoen. In September kun je nog heerlijk genieten van de zon. En het voordeel: de kans is klein dat je midden in een hittegolf (die toch wel gewoonte zijn geworden de afgelopen jaren) op vakantie gaat. Het is natuurlijk niet écht prettig als je weinig verkoeling kunt zoeken 😉

nazomer bad hulckesteijn

Het is een stuk rustiger op de vakantieparken

Wie wel eens op een van onze Droomparken is geweest, zal weten dat wij het belangrijk vinden rust uit te stralen op onze parken. Dit lukt erg goed, doordat onze parken voorzien zijn  van veel groen en natuur, en onze vakantiehuizen alle ruimte rondom hebben. Desalniettemin kan het in het hoogseizoen flink druk worden op onze vakantieparken. Nu is dat niet zo erg, maar laten we eerlijk zijn, als je echt een rustige vakantie zoekt, kan het snel te druk zijn. Daarom is vakantie in de nazomer zo ideaal: het is een stuk rustiger op de vakantieparken. Wachtrijen voor voorzieningen worden tot een minimum beperkt, de terrassen hebben altijd wel een plekje vrij en ook bij de receptie is het een stuk rustiger. En dat maakt een nazomervakantie in Nederland zo prettig!

Jij hebt veel langer voorpret

Als je in september op vakantie gaat is het grote voordeel dat als iedereen terug is van vakantie, jij nog moet gaan. Jij hebt dus veel langer de voorpret van op vakantie gaan. Zit je eerst nog lekker rustig op je werk (iedereen is immers op vakantie), vervolgens ga jij als een van de weinigen nog even lekker genieten van een verdiende vakantie wanneer de rest weer begonnen is. In ons boekje is dat ook een voordeel van een nazomervakantie!

Voor je het weet is het weer vakantie

Het is na je vakantie sneller weer zomer, en daarmee hoef je dus minder lang te wachten tot het weer vakantie is. Oké, we geven toe dat dit voordeel een beetje valsspelen is. Want als je altijd een nazomervakantie boekt, moet je gewoon net zo lang wachten als de rest. Maar dat hoef je natuurlijk aan niemand te vertellen. Dus als je de vraag krijgt waarom je in de nazomervakantie op vakantie gaat, gebruik dit dan eens als argument in plaats van de prijs van de vakantie. Zo zet je anderen nog eens goed aan het denken.

We bieden op het moment tot 25% korting op een verblijf vanaf half augustus. Bekijk welke accommodaties er nog beschikbaar zijn in de nazomer in Nederland

nazomer zeeland