Nu al boeken voor 2021?

Nu al boeken voor 2021?

Wat een jaar. We hoeven niemand te vertellen dat we dit jaar liever achter ons laten, dus daarom gaan we iets geks doen: je kan nu al boeken voor 2021! Dus laat 2020 snel achter je en grijp je kans om heerlijk op vakantie te gaan in 2021. En neem de volgende argumenten gerust mee in deze beslissing.

 

Boeken in 2021: omdat het niet 2020 is

De eerste reden om nu al voor 2021 te boeken is simpel: 2021 is niet 2020. 2021 is niet het rampjaar 2020 (en dat wordt het hopelijk ook niet). We hopen dat het “normale” leven weer enigszins geleefd kan worden zoals we dat zelf willen, en dat we weer zonder zorgen een heerlijke vakantie kunnen boeken. Maar, om toch een kleine slag om de arm te houden, is het wel slim om in eigen land te blijven.

Het weer is heerlijk

We moeten ook niet te lang bij 2020 stil blijven staan, dus de volgende goede redenen om te boeken voor 2021 zijn corona vrij! Bijvoorbeeld het weer. Het is de afgelopen jaren heerlijk weer in Nederland. De zomer is misschien wat aan de warme kant, maar de maanden voor en na de zomer zijn keer op keer weer warmer dan verwacht. En wij voorspellen dat dit ook in 2021 het geval zal zijn. Dus pak gerust ook in de voorjaarsvakantie een momentje rust. Het weer zal vast goed zijn.

Nu is er nog volop ruimte

We hebben het afgelopen jaar gezien dat veel mensen een vakantie in eigen land toch best wel lekker vinden. Het weer is goed (zie het punt hierboven) en de reistijd kort. En dat brengt ons meteen bij het volgende punt: wacht niet te lang met boeken. De kans bestaat (en is misschien zelfs best groot) dat een grote groep mensen die dit jaar in Nederland zijn gebleven dat volgend jaar weer doen. En dat betekent drukte op de Nederlandse vakantieparken. Dus wil je die drukte voor zijn? Boek dan nu voor 2021.

Genoeg om uit te kiezen

Ten slotte, en dit sluit goed aan op het vorige punt, heb je nu nog genoeg vakantiewoningen om uit te kiezen. Wil je naar de Achterhoek, De Veluwe, Noord-Holland , Limburg of Zeeland? Alle vakantieparken zijn nu nog volop beschikbaar. Boek een mooi Tiny House op marina Strandbad, een luxe Studio op Vakantiepark Hooge Veluwe of boek een Forest Lodge op vakantiepark Maasduinen. Waar je ook voor kiest: nu is er nog plek op onze Droomparken!