Ontdek Nederland tijdens een fietsvakantie

Elke keer is het weer de vraag, waar gaan we naartoe deze zomer? Exotische bestemmingen ver weg zijn natuurlijk prachtig en onvergetelijk, maar op vakantie in Nederland kan ook heerlijk zijn! Heb jij alle mooie plekken van Nederland al ontdekt? Zo niet, pak dan je fiets en ontdek Nederland tijdens een fietsvakantie. In deze blog geven we een aantal tips voor een mooie fietsvakantie.

Fietsvakantie op de Veluwe

De Veluwe is een geweldig natuurgebied om te fietsen. Het Nationaal Park is vanuit heel Nederland bereikbaar. Droompark De Zanding is dan ook de ideale uitvalsbasis voor je fietsvakantie. Tijdens deze vakantie krijg je aanbod van een enorme variatie aan natuur en landschappen. In dit gebied liggen twee Nationale Parken, de Hoge Veluwe en de Veluwezoom, beide beroemd om hun natuurschoon. Het grootste deel van het veluwse bosgebied is nog niet zo lang geleden aangeplant. Een fietsvakantie is het uitgelezen moment om van deze prachtige natuur te genieten.

Tip: Neem een picknickmand en een kleedje mee en zoek een mooi plekje om heerlijk te gaan zitten. Je kan zo heerlijk romantisch genieten van het mooie uitzicht op De Veluwe.

Fietsen in het mooie Limburg

Limburg is een waar paradijs op aarde voor zowel de wielrenner, mountainbiker als de recreatieve fietser. Het heuvelachtige zuiden is op de fiets een ware uitdaging, maar daar krijgt je dan ook een prachtig vergezicht voor terug. Voor ieder wat wils tijdens je fietsvakantie in Limburg. In het noorden van de provincie kan je namelijk kiezen uit verschillende routes langs mooie oevers. Of steek makkelijk de grens over met België en Duitsland. Zo wordt je fietsvakantie in Nederland toch nog een vakantie naar het buitenland! Op deze manier kan je genieten van de mooie natuur. Tijdens je fietsvakantie tussen de mooiste landschappen kan je overnachten op Droompark Maasduinen.

shutterstock_309751991

Noord-Holland ontdekken tijdens een fietsvakantie

Noord-Holland is een provincie dat alles heeft: bruisende badplaatsen, Hollands erfgoed, schitterende natuurgebieden en historische steden. Niet meteen een plek wanneer je aan fietsvakantie denkt. Fiets door de  malse weilanden, grazende koeien, bloemrijke sloten, hoge veendijken, kronkelige riviertjes, rietkragen en veenplassen. Droompark de Molengroet is de ideale uitvalbasis voor deze fietsvakantie.

Slapen tijdens jouw fietsvakantie

Nederland heeft natuurlijk veel meer mooie plekken. Onze Droompark medewerkers staan altijd voor je klaar om alles goed te regelen voor je fietsvakantie. Zoals het uitstippelen van je route tijdens je fietsvakantie. Ben je benieuwd naar alle Droomparken? Je vindt ze hier.