Ontdek vakantiepark Zeeland

Zeeland ligt in het prachtige landschap van zuidwest Nederland. De provincie grenst aan Zuid-Holland, Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Vakantiepark Zeeland is gelegen tussen de duinen, langgerekte stille dijken en gezellige dorpjes. Vanuit het vakantiepark loop je zo het strand op en geniet je van een prachtig uitzicht over weilanden met grazende koeien en schapen met kleine lammetjes.

Vakantie aan de kust

Ontdek het vakantiepark Zeeland voor een echte droomvakantie. De prachtige stranden van Zeeland zijn namelijk de perfecte plek om met het gezin, je geliefde of vrienden te verblijven. In de zomer is het heerlijk voor een strandvakantie. Je kunt prachtige wandelingen maken langs het strand of door de branding.

De vele jachthavens zijn schitterende uitstapjes om vanuit de vakantiehuizen in Zeeland te bezoeken of om aan te leggen. Watersportliefhebbers hebben ongelofelijk veel mogelijkheden: met de Noordzee maar ook de Westerschelde, Oosterschelde, Haringvliet, Veerse meer en het Grevelingenmeer op korte afstand van vakantiepark Zeeland.

Ook kun je tijdens je vakantie in Zeeland de vele natuurgebieden bezoeken die in de regio te vinden zijn. Hier kun je wandelen, fietsen of op een andere manier genieten van de prachtige flora en fauna. Bewonder de vele fenomenen: het Zeeuwse aspect, de invloed van de zee, inpolderingen en de nieuwe natuur die de provincie Zeeland rijk is. Wil je meer zien dan Zeeland? Doe dat met ons vakantiepark Zeeland als ideale uitvalbasis.

Het rustige strand van Vlissingen tijdens eb. Ideaal om uit te waaien tijdens je vakantiepark in Zeeland.

Uitstapjes vanuit vakantiepark Zeeland

Zeeland is rijk aan historie. Sinds de middeleeuwen loopt de strijd tegen het water als een rode draad door de geschiedenis. Historische stadjes zoals Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Domburg en Veere zijn te bezoeken vanuit het Zeeuwse vakantiepark. Ze bieden stuk voor stuk gezellige pleinen en in culinair opzicht veel mogelijkheden. Ben je een echte visliefhebber? Dan kun je hier je hart ophalen, het is namelijk overal verkrijgbaar!

Ontdek de interessante cultuur vanuit je vakantiepark in Zeeland

Zeeland zit boordevol cultuur, vooral het agrarische Zeeland heeft zijn cultuur behouden. Bijzonder om te zien zijn de Zeeuwse klederdrachten, die nog gedragen worden bij speciale gelegenheden en door oudere vrouwen. Hiernaast is ringsteken een spectaculaire traditie bij boeren op Walcheren: zittend op een (Zeeuws) paard een lans door een ring steken.

Ontdek Droompark Schoneveld

Bij een mooie omgeving horen natuurlijk een goed vakantiepark. Bij Droompark Schoneveld ben je daarvoor aan het juiste adres. Op dit prachtige, schone en verzorgde vakantiepark Schoneveld vind je alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie aan de kust!
Dit vakantiepark Zeeland beschikt over luxe villa’s en kampeerplekken. Een mooie plek om met het hele gezin te genieten. Neem snel een kijkje bij Droompark Schoneveld en boek je vakantiepark Zeeland.