Overnachten in de buurt van Dutch- en Dance Valley?

Het is lente! En dat houdt in dat het festivalseizoen weer is begonnen. Staat Dance Valley of Dutch Valley op jouw wishlist? Dan hebben wij een handige tip voor je!

Overnachten op steenworp afstand van je festival

Is Spaarnwoude te ver van huis? Maak dan van je festival een echt weekendje uit! Want hoe aangenaam is het, als je zo binnen enkele minuten al op het festival bent? En nog fijner, aan het einde van je dag weer bij je slaapplaats bent!

Lekker centraal en goed bereikbaar

Met je verblijf op Droompark Buitenhuizen ben je binnen een paar minuten bij de poort van het festival. Met de bus ben je er binnen 10 minuten (15 minuten, inclusief lopen) en met de auto zijn, binnen 10 minuten. En denk ook even aan je onderdanige benen na een dagje dansen, want die hoeven op de terugweg maar 30 minuten te lopen om weer bij je overnachting te arriveren.

Ga je voor luxe of voor basic?

Of je er nu voor kiest om gezellig met je vrienden te overnachten in een comfort vakantiehuisje of liever rustig met z’n twee verblijft in een luxe vakantiehuis, als je bij ons verblijft, wordt je festival een echt uitje. Want naast al dat dansen is er bij ons vele mogelijkheden om de dag erna en ervoor even goed uit te rusten. Zo kom je bij van het festival in onze wellness en zwembad, of lunch je voor je gaat in onze gezellige brasserie. En met onze hotelservices is laat uitchecken en een ontbijtje dat voor je wordt geregeld kies je zelf hoe makkelijk je het hebben wil!

Maak je festival planning compleet

Jouw festival planning compleet maken met een overnachting dichtbij festivalterrein? Boek dan snel je verblijf om er zeker van te zijn dat je een slaapplaats hebt! Zo kun jij overnachten in Buitenhuizen op ons Droompark!