Vele positieve ervaringen Droomparken levert Awards op!

Afgelopen weken werd er op de vakantieparken van Droomparken een goed feestje gevierd. “We hebben de mooiste prijs die je je als vakantiepark maar kunt wensen, een Award van onze klanten!”, aldus een blije Marco Budding, marketingdirecteur Droomparken.

Award voor tevreden klantervaringen Droomparken

Van Booking.com ontving Droomparken voor acht van de tien parken een klanttevredenheid Award. Deze Award geeft Booking.com aan een park wanneer klanten een gemiddeld cijfer van 8 of hoger geven. Het rapportcijfer voor de verschillende Droomparken varieert van een 8.0 tot 8.8.

Meest positieve ervaringen Droompark Maasduinen

De hoogste beoordelingen werden gegeven aan DroomPark Maasduinen. Het vakantiepark kreeg een gemiddeld rapportcijfer van een 8.8 met onder andere de volgende recensies: “vriendelijk personeel”, “mooie, comfortabele en schone bungalow” en “gelegen in een prachtige omgeving”.

Beste Keten 2016

“We ontvingen eerst de mooie Award van Booking.com en werden een paar dagen later ook nog verrast door BungalowSpecials. Ook zij konden ons verblijden met een prachtige Award”, vertelt Marco. Deze Award ontving Droomparken voor ‘Beste Keten’. “De gasten hebben de vakantieparken beoordeeld op de prijs-kwaliteitverhouding, de ligging, faciliteiten, het personeel, sfeer, netheid en hygiëne en vele andere kenmerken. Droomparken kwam op al deze punten het beste uit de bus”, aldus Menno van der Ster van BungalowSpecials.nl

positieve-ervaringen-DroomParken

Het beste voor ons gasten

“We streven elke dag naar de beste Droompark ervaring voor onze gasten. Ervaringen op het gebied van service, aanbod in faciliteiten en een fijne vakantiebeleving. Dit doen we door onze accommodaties goed te onderhouden, ervoor te zorgen dat de faciliteiten op het park uitstekend zijn en aan de services naar onze klanten toe mag niets ontbreken. Als je dan na een jaar hard werken wordt beloond door diezelfde gasten dan worden we daar heel erg blij van”, aldus Marco Budding, marketingdirecteur Droomparken. “Voor ons is dit een extra stimulans om voor 2017 de lat nog iets hoger te leggen.”

Uw ervaring

Omdat Droomparken altijd in ontwikkeling wilt blijven en zichzelf wilt verbeteren zijn we ook erg benieuwd naar uw ervaring op de vakantieparken! Deelt u uw Droompark ervaringen met ons?