Recreatiewoningen te koop op Droomparken

Droom jij altijd al van een tweede huis? Een plek waar je je heerlijk terug kunt trekken wanneer jij dat wil? Droomparken heeft recreatiewoningen te koop staan die misschien wel jouw tweede huis kunnen worden! Een eigen recreatiewoning kan vele uitkomsten bieden. Zo kun je er zelf in verblijven wanneer jij dat wilt, maar kun je er ook nog eens iets mee verdienen door het te verhuren. Een win-win situatie dus!

Een goede investering

Recreatiewoningen kunnen een goede investering zijn van je spaargeld. Het kopen van een recreatiewoning wordt dan ook steeds populairder. Als er recreatiewoningen te koop staan wordt er veel gereageerd. Dit blijkt wel, want in 2015 was er een record aan verkopen van recreatiewoningen! Maar liefst een stijging 80% ten opzichte van het jaar ervoor.
Een grote aankoop als een recreatiewoning doe je natuurlijk niet zomaar. Onze parken hebben een ruim aanbod aan recreatiewoningen die je zeker moet bekijken! En Droomparken kan jou helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij willen graag dat je het fijn hebt, want een tweede huis is een waardevol bezit! We willen graag een goede lange termijn relatie opbouwen en helpen bij het vakkundig verhuren.

huizen-aan-kanaal-smal

Logeer en probeer

Als recreatiewoningen te koop staan ga je natuurlijk eerst goed oriënteren voor je daadwerkelijk op een koop over gaat. Droomparken weet dit en biedt daarom de mogelijkheid om eens te logeren en proberen! Het is een ‘Logeer en probeer arrangement’ voor twee personen, samengesteld door Droomparken. Zo kun je ontdekken hoe de sfeer op het Droompark is, welke wensen jij hebt en welke eisen je stelt aan een recreatiewoning.

Ook vinden er veel open dagen plaats die je zeker eens moet bijwonen! Tijdens de open dagen worden er thema weekenden georganiseerd met verschillende activiteiten. Een goede manier om kennis te maken met het park, de woningen en de omgeving.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen die recreatiewoningen te koop zagen staan en de kans hebben gegrepen? Op ons forum kun je ervaringen lezen of jouw eigen vraag plaatsen.