Droompark Hooge Veluwe krijgt een remake

Dennis Sotthewes is parkmanager bij Droompark Hooge Veluwe, barst van de energie en gaat komend jaar het park een volledige remake geven. “Het is een enorme uitdaging, maar mijn team en ik hebben er veel zin in.”

Een nieuwe uitdaging

Met 1,5 jaar werkervaring als parkmanager bij Droompark Bad Hulckesteijn maakte Dennis vorige maand de stap naar park Hooge Veluwe. Het verschil tussen de twee parken is groot. “Droompark Bad Hulckesteijn is een geoliede machine. Het is een prachtig park en ik werkte daar samen met leuke collega’s, maar toen ik de mogelijkheid kreeg om over te stappen naar park Hooge Veluwe twijfelde ik geen seconde. Er moet daar veel gebeuren en er liggen genoeg kansen om te groeien. Het is echt een uitdaging en daar houd ik van”, vertelt Dennis.

We gaan bijna van start

“Afgelopen maand ben ik eerst bezig geweest met het inventariseren van wat er allemaal moet gebeuren. Wat zijn de ervaringen van onze bezoekers, wat is de kwaliteit van de chalets, hoe staat het met onze onderhoudscontracten en wat kunnen we nog meer op het park verbeteren.” Met deze lijst is Dennis nu bijna klaar en dan kunnen zijn team en hij echt van start.

img_8062_tonemappeddphv-nieuwe-entree_small

Opknappen van alle chalets

Bovenaan de lijst van Dennis staat het opknappen van alle chalets op Droompark Hooge Veluwe. “Je kunt zien dat er bij sommige chalets een achterstand is opgelopen met het onderhoud. En wij als Droomparken vinden het belangrijk dat alle huisjes op het park voldoen aan onze eisen. Daarom ga ik binnenkort met de verhuurders in gesprek om te kijken wat en hoe we de woningen kunnen aanpakken.” Maar daar blijft het niet bij, Dennis wil ook de groenvoorziening op het park opnieuw inrichten, starten met een nieuwe horeca-ondernemer voor het park en het zwembad renoveren. “Genoeg te doen dus komend jaar”, aldus Dennis.

Het eerste succes

“Ondanks dat er nog veel te verbeteren valt op Droompark Hooge Veluwe kunnen we deze week ook ons eerste succes vieren. Afgelopen weekend hebben we tijdens onze open dagen op het park namelijk drie nieuwe woningen verkocht.” Een goed resultaat en het geeft blijk van vertrouwen. “De kopers hebben er net zoals ik alle vertrouwen in dat Droompark Hooge Veluwe over een jaar het pareltje van alle Droomparken wordt.”

Ook jouw mening telt

Wij zijn benieuwd naar jullie mening over Droompark Hooge Veluwe. Laat een reactie achter onder deze blog en vertel ons wat jij goed vindt en wat we kunnen verbeteren. Heeft u nog geen ervaring met Droompark Hooge Veluwe? Bekijk dan hier ons aanbod en trakteer uzelf op een weekend of weekje weg!

Volg onze blog en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Droompark Hooge Veluwe!