Sightseeing in Zeeland

Zeeland, de ideale plek om je vakantie met je partner, gezin of vrienden door te brengen. Want deze plek biedt voor ieder wat wils. Zee, stad en natuur. Ben jij van plan om naar Zeeland te gaan? Je vakantie is niet compleet zonder deze drie must sees gezien te hebben!

Breng een bezoek aan Brugge

In deze stad kun je je prima langer dan een dag vermaken, want er is zoveel te beleven. Heerlijk struilen langs braderieën, de leukste boetiekjes verkennen in het centrum, of even neerstrijken op een van de vele terrasjes. Het kan allemaal! Ben je op zoek naar het ideale uitje voor je gezin? Beleef dan een dolfijne dag in Brugge! Geniet van een spetterend dolfijnenspektakel in het Dolfinarium. Ga dan meteen ook even langs bij kapitein Zeppo en zijn zeeleeuw Robby in het zeeleeuwentheater.

Droomparken Zeeland

Breskens, dagje aan zee

Je kunt Zeeland niet verlaten zonder een dagje aan zee door te hebben gebracht. En waar doe je dit beter dan in Breskens. Aan de monding van de Westerschelde proef je het leven van de zee. Letterlijk aan het viskraampje en figuurlijk in de vissers- en jachthaven. Voor een broodje verse vis moet je hier zijn!

Vestingsstad Hulst, proef de historie

In deze oude vestingsstad zie je alles in de historische setting. Je kunt hier je hart ophalen als je van winkelen en terrasjes houdt, daar zorgen de vele cafés, restaurants, ijssalons en broodjeszaken wel voor. Winkelen in Hulst is bovenal sfeervol en lekker. En zeg nou zelf, kun jij de geur van het frietkot weerstaan?

Nog een bonustip voor jouw vakantie in Zeeland

Ben je op zoek naar nog meer things to do, dan raden we je aan om via de VVV Zeeland alvast vooraf je inspiratie op te doen. Zo bereid je jouw vakantie in Zeeland optimaal voor. Ben jij nog op zoek naar een overnachting? Bekijk dan eens de opties voor een vakantiehuisje in Limburg op ons park Schoneveld. Daarmee verrijk je je weekend helemaal, want ook tijdens je verblijf kom je hier niets te kort!