Typische droomvakantie klachten

Voor enkele mensen is een droomvakantie soms een nachtmerrie. Het loopt niet altijd zoals je in gedachten hebt. Klachten over een droomvakantie komen dan ook wel eens voor. Wij willen je graag vertellen over de meest voorkomende droomvakantie klachten. Misschien zijn het klachten die je zelf ook eens ervaren hebt. Dan lees je gelijk hoe je deze droomvakantie klachten kunt oplossen!

Loslopende kinderen

Wat voor een ander een droomvakantie is kan voor jou het tegenovergestelde zijn. Je hebt zelf geen kinderen, of bent heerlijk met z’n tweeën weg en hebt de kinderen ergens ondergebracht. Tijdens zo’n weekje weg kunnen loslopende kinderen erg vervelend zijn. Kinderen kunnen voor je auto rennen, of terwijl jij lekker rustig in de zon ligt een bal naar je toe schieten. Deze droomvakantie klachten zijn natuurlijk erg vervelend. Je denkt misschien dat er weinig aan te doen valt, maar dat is niet zo!
Oplossing: Blijf binnen. Je hebt vakantie, dus je hebt geen verplichtingen. Stuur je partner op pad om een voorraad eten en drinken in te slaan en blijf zelf lekker in je vakantiewoning. Doe voor de zekerheid ramen, deuren en gordijnen dicht. Gegarandeerd geen last meer van loslopende kinderen!

Drie kinderen springen een zwembad in. Natuurlijk altijd een baal moment en zorgt voor droomvakantie klachten.

Te veel vrolijke mensen

Op vakantie zijn mensen over het algemeen erg vrolijk. Maar ben jij dat niet, dan kan je daar erg veel hinder van ondervinden. Vrolijke mensen zijn natuurlijk ook hartstikke vervelend. Ze lachen constant en willen graag een praatje maken, terwijl jij gewoon lekker met rust gelaten wil worden. Dit kan veel droomvakantie klachten opleveren. Gelukkig zijn er twee dingen die je hier tegen kunt doen.
Oplossing: Draag een zonnebril met donkere glazen. Niet alleen als je buiten bent, maar ook binnen. In de supermarkt, in het restaurant en zelfs in het zwembad. Op deze manier zie je andere mensen minder goed en ben je zelf minder benaderbaar. Als mensen naar je beginnen te lachen of tegen je beginnen te praten kun je gewoon doen alsof je het niet ziet. Opgelost! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen zonnebril te dragen en je te laten besmetten door de vrolijke mensen. Wie weet zijn al je droomvakantie klachten dan in een klap opgelost.

Geen vaatwasser

Thuis ben je gezegend met een vaatwasser, maar wat ontbreekt er in je vakantiewoning? Juist. Terwijl je op vakantie heerlijk denkt te ontspannen, komt er een vervelende taak bij. Hoe los je deze droomvakantie klachten nou op? Het liefst schuif je deze taak af aan je partner of aan de kinderen, maar het moet natuurlijk wel gezellig blijven. Om het afwassen wat minder erg te maken hebben wij wat tips op een rijtje gezet.
Oplossing: Maak er een spel van! Elke avond heeft iemand anders de beurt. Elke afwasbeurt wordt getimed en wie aan het einde van de week het snelst heeft afgewassen wint een prijs. Deze prijzen kunnen van te voren bepaald worden. Om het extra gezellig te maken kan er muziek aangezet worden en kunnen jullie met z’n allen de afwasser aanmoedigen. Zeker weten dat het afwassen een leuke taak wordt!

We hopen dat je droomvakantie klachten met onze tips zijn opgelost. Fijne vakantie!