Vakantie op de Veluwe: breng een bezoek aan het Nationaal Park!

Begin februari zijn Droomparken en Het Nationale Park De Hoge Veluwe een samenwerking aan gegaan. Een samenwerking die voor de hand ligt want, in de nabijheid van het natuurgebied liggen verschillende Droomparken. Per jaar bezoeken bijna 600.000 mensen Het Nationale Park De Hoge Veluwe, zeer de moeite waard dus om onze krachten te bundelen.

Wandelen, fietsen en kunst op de Veluwe

Onze vakantieparken op de Veluwe bevinden zich dichtbij de prachtige natuur van het Nationaal Park. Voor wie zowel van de natuur wil genieten, als van cultuur en historie, kan zijn hart ophalen op de Veluwe. Na een dag vol activiteit, is het comfortabel om in de directe omgeving te overnachten op een van onze vakantieparken. “Het is dus niet vreemd dat er nu formeel een partnership is gesloten tussen beide organisaties”, aldus Kees Griesdoorn van Droomparken.

Must do: huur een witte fiets!

Het Park staat bekend om het gratis gebruik van haar 1.800 witte fietsen, een erg prettige en handige manier om de gigantische groene omgeving te verkennen. Het 5.400 ha grote Nationale Park De Hoge Veluwe is één van de bekendste Nationale Parken van Nederland. Wat het enorme natuurgebied zo uniek maakt is de combinatie van natuur (met hoge biodiversiteit), cultuur (drie musea: Jachthuis, het kindvriendelijke Museonder en het bekende Kröller-Müller Museum) en architectuur (20 Rijksmonumenten).

witte fietsen hoge veluwe

Koop je tickets voor een bezoek op ons park!

De samenwerking komt onder meer tot uiting in ticketverkoop voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe via Droomparken en het onderbrengen van groepen die te gast zijn op het Nationale Park, in de accommodaties van Droomparken. De komende jaren breiden we deze samenwerking verder uit.

Welke vakantieparken liggen op de Veluwe?

Onze vakantieparken De Zanding in Otterlo, Hooge Veluwe in Arnhem, Bospark Garderen in Garderen en Droompark Beekbergen in Beekbergen bevinden zich in de buurt van het Nationaal Park.

Ervaring in het bezoeken van het Nationale Park? Wat was jouw must-do? Deel je ervaringen en tips dan hieronder!