Vakantie in een van de Tiny Houses op de Veluwe

Zoek je een bijzondere vakantie met veel ruimte en tijd voor natuur en avontuur? Ga dan eens midden op de Veluwe op vakantie, in een authentieke omgeving, tussen de bomen in een van onze nieuwe Tiny Houses. Hier geniet je, ontspan je en ontdek je. Anders dan anders, op vakantie in een kleinere ruimte maar met meer tijd en ruimte om van je omgeving te genieten. Tijd voor elkaar, de natuur, leuke activiteiten én natuurlijk barbecues.

Things to do

Op de Veluwe is van alles te beleven. Naast fijne wandelingen in de natuur is het erg leuk om fietsen te huren en door het mooie park te fietsen en het Kröller-Müller museum te bezoeken. Het museum staat bekend om haar grote Van Gogh verzameling en de witte fietsen. Naast binnen en in de buitentuin kunst bekijken, kun je er dus ook genieten van de prachtige natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Op en top ontspannen.

Tiny Houses Droomparken Veluwe

Op vakantie op de Veluwe

Ben jij al overtuigd dat je op vakantie wilt in een van de Tiny Houses? En wil je je rust en ontspanning zoeken op een van onze parken? Dat kan op onze twee Droomparken op de Veluwe. Boek je vakantie op park De Zanding of op park Bad Hulckesteijn.

Inspiratie opdoen

Wil jij vrijblijvend een kijkje komen nemen bij onze Tiny Houses op de verschillende droomparken? Kom dan naar onze inspiratiedagen op park de Zanding, op 30 september en 1 oktober.

Deel je Droomparken ervaringen over Tiny Houses

Start the talk! Omdat onze Tiny Houses vakanties nog helemaal nieuw zijn, zouden we het leuk vinden als jij je DroomParken ervaringen en vragen over onze huisjes met ons deelt op het forum. Maar ook als je wilt sparren over deze manier van vakantie vieren, duurzamer en eenvoudiger leven, met minder spullen, maar met meer vrijheid. Back to basic maar toch heel comfortabel. Kun je er hierover je mening delen.