Ontdek de natuur op Vakantiepark Droomparken!

Vogels spotten in onze vakantieparken

Wist je dat er op onze vakantieparken enorm veel verschillende vogels te vinden zijn? Doordat al onze parken zich midden in de natuur bevinden en er altijd water in de buurt is, vind je de meest uiteenlopende dieren op en rondom onze parken! Hoe leuk is het om de jongste parkbezoekers hier meer over te leren? Dat is de taak van Bram de Bever!

Bram de Bever, wie is dat?

Bram komt uit Droomeiland. Droomeiland ligt midden in de grootste zee die er bestaat. De zon schijnt altijd en hij neemt de kinderen mee op avontuur in de natuur. Bram is iedere schoolvakantie op onze vakantieparken aanwezig! Natuurlijk neemt Bram de Bever je mee op zoektocht naar de leukste plekjes in de natuur.

Vogelflat op Droomparken

Op ons vakantiepark in de Veluwe, is een flat gebouwd voor de dieren. De faunaflat staat in ons Droompark Bad Hulckesteijn. Deze flat, speciaal gebouwd als verblijfplaats voor vogels en amfibieën en als groeiplaats voor planten, is een van de dingen die Bram je graag laat zien!
Diersoorten in de winter en in de zomer
De flat is een winterverblijf voor onder andere vleermuizen, kikkers, salamanders. Er zijn invliegopeningen gemaakt voor mezen, mussen en zwaluwen. Vleermuizen gebruiken de spouw in de zomer om overdag te slapen. Daarnaast komen in de zomer bijen en de meest mooie vlinders even op bezoek in de flat.

fauna-flat-bad-hulckesteijn

Niet alle diersoorten zijn welkom

Prachtig natuurlijk al deze verschillende diersoorten maar niet iedereen is welkom in de faunaflat! De faunaflat is in een vijver geplaatst om zo vijanden (marters, katten) op afstand te houden en salamanders en andere amfibieën toegang te geven.

Wil je ook op pad met Bram de Bever?

De faunaflat op het vakantiepark op de Veluwe is slechts een voorbeeld van wat Bram de Bever je allemaal wil laten zien. Hij kent onze parken op zijn duimpje en neemt je niet alleen mee naar alle mooie plekjes op het park, soms is het ook tijd voor een gezellig dansje. Lees je mee over wat er nog aan animatie plaatsvindt voor de kids op onze parken in de schoolvakanties!

Wanneer is Bram er Weer?

Kan je niet wachten om op pad te gaan? De activiteiten van Bram en zijn vriendjes vinden plaats tijdens de volgende schoolvakanties en feestdagen: Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en in het hoogseizoen van 05/07 tot 31/08 in de zomervakantie van 2017. Bram de Bever maakt een dolle boel van je kampeervakantie of bungalowvakantie op ons vakantiepark!