Vakantiewoning kopen op Masters of LXRY?

droomparken masters of lxryVakantiewoning kopen tijdens een bezoek aan Masters of LXRY? Dat kan aankomend weekend, 8, 9 en 10 december in de Amsterdam RAI! Op deze exclusieve beurs staat Droomparken met een complete woning (Cube Elite – Limited Edition) die je kunt bezichtigen! Droom je van een tweede huis, of wil je een vakantiehuis kopen via Droomparken? Bezoek dan Masters of LXRY en kom langs bij onze vakantiewoning! Lees snel meer over Droomparken op Masters of LXRY!

Droom van een tweede huis in Nederland?

Bekijk dit weekend onze vakantiewoning van dichtbij op Masters of LXRY 2016, de grootste high-end lifestyle beurs van Europa in de Amsterdam RAI! Twijfel je al een tijdje over het kopen van een tweede huis? Of wil je graag weten hoe de verschillende Droomparken eruit zien en wat er in de omgeving allemaal te beleven valt? Door onze vakantiewoning in de Amsterdam RAI dit weekend te bezichtigen op de beurs krijg je een goed inzicht in wat Droomparken te bieden heeft.

Vakantiewoning kopen op Droomparken

Op Masters of LXRY is onze vakantiewoning Cube Elite in real life te bezichtigen! Cube Elite beschikt over een prachtig ruime en moderne woonruimte met heldere lichtinval. De bijzondere raampartijen aan weerszijde van de royale binnen en buiten combinatie haard geven deze woning zijn unieke karakter en uitstraling. De villa heeft twee of drie zeer ruime slaapkamers. Ook beschikt de Cube Elite over twee prachtige luxe badkamers. De Cube Elite is uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming. Daarnaast beschikt deze woning over een imposant dakterras met panoramisch uitzicht. Het dakterras biedt u daarnaast alle privacy. De Cube Elite is leverbaar in een drietal uitvoeringen; Standaard, Plus of Premium. Alle uitvoeringen hebben een hoog afwerkingsniveau en bieden een veelvoud aan luxe.

Vragen over je droom van een tweede huis op Droomparken?
Vragen over onze deelname aan dit event of een vakantiewoning kopen? Neem gerust contact met ons op via 020 85 11 450 of vul ons contactformulier in! We helpen je graag verder met het realiseren van jouw droom van een tweede huis!