Vier je vakantie op Droompark Spaarnwoude

Droompark Spaarnwoude ligt in het gelijknamige natuur- en recreatiegebied in de provincie Noord-Holland. Het park heeft een prachtige omgeving met polders en bossen waar je heerlijk kunt genieten van de natuur!

Faciliteiten op Droompark Spaarnwoude

Droompark Spaarnwoude heeft erg veel faciliteiten. Bij de receptie kun je dagelijks vanaf 9.00 uur terecht (behalve op zondag, dan vanaf 10.00 uur). Hier kun je al je vragen stellen en extra informatie inwinnen over de activiteiten in de omgeving. Bij de receptie is ook een klein winkeltje aanwezig waar je voor standaard levensmiddelen terecht kunt. En elke ochtend rond 9.00 uur zijn er vers gebakken broodjes verkrijgbaar!
Bij de receptie kun je ook terecht voor het fietsverhuur. Een fiets kun je huren voor een dag of voor een week. Zo kun je zelf bepalen hoe lang je de fiets nodig hebt om de omgeving te verkennen. Bij Droompark Spaarnwoude zijn fietskaarten verkrijgbaar zodat je zeker weet dat je langs alle mooie plekjes komt.

droompark-spaarnwoude-vakantiewoningen

Wat doe jij het liefst op vakantie?

Op Droompark Spaarnwoude is meer dan genoeg te beleven! Zo kun je heerlijk zwemmen in het overdekte, verwarmde zwembad. Of genieten van de wellnessfaciliteiten. Als je op het park verblijft kun je gratis gebruik maken van het zwembad en de wellness. Toegangskaartjes zijn gratis af te halen bij de receptie.
Naast het zwembad beschikt Droompark Spaarnwoude over een natuurvijver. Deze staat in verbinding met het complete recreatiegebied waar je eventueel kunt kanoën. In de omgeving zijn kano’s te huur, waar je ook gelijk een kanoroute mee krijgt. Heb je er zelf een? Neem deze dan vooral mee! Ook voor mensen die van vissen houden zijn in de omgeving van Droompark Spaarnwoude genoeg mooie plekken. Dit kan op meerdere plaatsen op het park zelf, maar natuurlijk ook buiten het park in het recreatiegebied.

Zien we je snel op Droompark Spaarnwoude?

Ben jij door dit blog enthousiast geworden over Spaarnwoude? Bekijk dan eens het aanbod. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je natuurlijk altijd eerst contact met ons opnemen.

We hopen je snel te zien op Droompark Spaarnwoude!