5 keer waarom Droomparken een kindvriendelijk vakantiepark is

Hele dagen buiten spelen, samen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Dat zijn dé ingrediënten die een vakantie voor de kinderen er zo een maakt waarover ze nog het hele jaar napraten. En jij dus ook. Want als je kinderen de tijd van hun leven hebben, dan heb jij dat ook. Ben je op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland? Hieronder zetten we op een rijtje waarom onze Droomparken zo kindvriendelijk zijn.

#1 Junior club

De hele dag op pad met Bram de bever. Hij kent onze parken op zijn duimpje en neemt je niet alleen mee naar alle mooie plekjes op het park en hij maakt ook altijd tijd voor een gezellig dansje met je. En zo leer je meteen allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen.

#2 Evenementen voor kinderen

Gedurende het hele jaar door organiseren we super leuke events voor kinderen. Op elk park selecteren en organiseren we de leukste events zoals bijvoorbeeld het NK knikkeren dat op ons park plaatsvond. Zo is er lekker veel te beleven!

Droomparken vakantiepark speeltuin

#3 De hele dag klimmen en klauteren

Kids moeten hun energie kwijt, en dat ze dit op het vakantiepark zelf kunnen is dan wel zo gemakkelijk. Zo hoef je het park niet eens af! Op onze kindvriendelijke vakantieparken kunnen de kids skelters huren, voetballen, skaten, zwemmen, trampolinespringen en met het animatieteam meedoen. Kun je zelf genieten van een lekker drankje op het terras.

#4 Animatieprogramma’s op parken in de zomer

Een echte kindervakantie is niet compleet zonder een te gek animatieteam. Ook op onze droomparken zijn er animatieteams aanwezig. In de zomer en in alle schoolvakanties vind je op ieder park een eigen animatieprogramma.

#5 Kindermenu’s in onze restaurants

Alle kinderen zijn dol op een echt kindermenu. Dus in al onze restaurants vind je speciaal voor de kids eigen gerechten. En natuurlijk zijn er kinderstoelen voor de echte kleintjes aanwezig. Maar niet alleen in het restaurant denken we aan de kinderen. Ook kun je op onze parken gebruik maken van kinderbedjes tijdens je verblijf. En ben je iets vergeten voor de kids? Dan kun je altijd gebruik maken van onze extra services!

Een kijkje nemen en je Droomparken ervaring delen

Wil jij meer weten over Droomparken en haar kindvriendelijke vakanties? Kom dan eens kijken op onze inspiratiedagen om sfeer te proeven en mocht je nu alvast je vragen willen stellen of je Droomparken ervaring als kindvriendelijk vakantiepark willen delen dan kan dat gemakkelijk op ons DroomParken Forum.