Weekendje weg in Gelderland op de Zanding

DroomPark De Zanding

Een weekend weg in Gelderland doe je natuurlijk lekker in de winter. Geniet van de natuur op haar mooist, in de winter heb je zelfs kans op een prachtig besneeuwd landschap! Blogster Stop & Stare dacht hier ook zo over en zij schreef over haar ideale weekendje weg in Gelderland. Ze verbleef op ons DroomPark ‘De Zanding’, gelegen aan de rand van het prachtige Nationaal Park de Hoge Veluwe. Lees meer over haar weekendje weg in Gelderland en haar kennismaking met deze mooie kant van Nederland op ons DroomPark!

Ideale uitvalsbasis voor een weekend weg
Ons vakantiepark de Zanding ligt in Otterlo, tussen Ede en Apeldoorn in. De ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg in Gelderland, om het bijzonder mooie landschap van de Veluwe te ontdekken. Een heerlijk gebied om te wandelen in de natuur en een fijn gesitueerd om plaatsen als Arnhem en Nijmegen te ontdekken. Dit moet blogster Nadine ook gedacht hebben en daarom deelt ze graag haar ideale weekendje weg in Gelderland met je.

Highlights in Gelderland
De blogpost van Stop & Stare gaat over al het moois in Gelderland, en daar mag ons park natuurlijk niet in ontbreken. De blogster neemt je aan de hand van prachtige foto’s mee in haar weekend Gelderland. Verder schreef ze over highlights en fijne adresjes in de provincie.Een heerlijk weekend vol natuur, cultuur en gastronomie.

Stop & Stare schreef onder andere; “Tijdens mijn bezoek aan de Veluwe verbleef ik op De Zanding in Otterlo. Van een echte natuurcamping groeide deze plek uit tot een park met huisjes en te gekke cubes waar je na een actieve dag met een glaasje wijn wegzakt bij de openhaard, om door de grote ramen te genieten van voorbij huppelende eekhoorns en konijnen en het geluid van absolute stilte.”

Laat je inspireren voor een weekendje weg in Nederland en bekijk vooral eens haar foto’s en de rest van haar blog!

Benieuwd geworden naar ons park?
Wil je ook een weekendje weg in Gelderland of wil je meer weten over ons park op de veluwe? Neem een kijkje op DroomPark de Zanding!