Zwemmen en ontspannen bij Bad Hulckesteijn

Heerlijk, van die zomerdagen waarop alles mag en niets moet. Overdag zwemmen en ontspannen in de wellness en ’s avonds een lange strandwandeling maken. Als je het ons vraagt klinkt dit als de ideale zomerdag! Ben je van plan om zo’n heerlijke dag (of misschien wel een hele week) te plannen? Kom dan eens naar ons Droompark Bad Hulckesteijn! Beleef een wellness dagje op ons park en sluit de dag af op het strand.

Een vernieuwd zwembad met wellness

Afgelopen weekend, op zaterdag 17 juni, is op Bad Hulckesteijn het vernieuwde zwembad met wellness geopend. Het zwembad is overdekt, dus het hele jaar door te bezoeken en beschikt over een sauna en fitnessruimte. Het perfecte recept voor een dagje totale ontspanning en voor het beleven van een ultiem vakantiegevoel. Daarnaast heeft dit nieuwe park een eigen zandstrand, met een prachtige brasserie aan het water. Hier kun je genieten van een kop koffie of thee met wat lekkers, een lunch of diner.

DroomParken Zwembad Bad Hulckesteijn

Dichtbij strand Nulde

Heb je een heerlijke dag gehad in onze wellness en wil je deze dag ontspannen afsluiten? Rijd dan eens door naar Recreatiegebied Strand Nulde. Op dit strand vind je voor voor ieder wat wils! Nulde-Horst heeft fijne zandstranden met speelvoorzieningen, watersportfaciliteiten en kiosken. Maar je vindt er ook een jachthaven en zelfs een surfcamping. Een fijne plek dus om je zomeravond af te sluiten!

Openingstijden van het zwembad en de wellness

Heb jij ook zo’n zin in een dagje totale ontspanning en een echt zomervakantie gevoel? Kom dan ontspannen op ons park en op de zandstranden in de omgeving. Lees meer over ons nieuwe wellnesscentrum, met zwembad en fitness op Droompark Bad Hulckesteijn!